Hem > H > Hur Får Man Mer Pokemon Bollar?

Hur får man mer Pokemon bollar?

Så kastar du en Poké Ball

För att fånga en Pokémon måste du träffa den med en Poké Ball – de rödvita bollarna som du hittar vid alla PokéStop.

Läs mer

Related

Vad kostar världens dyraste Pokemon kort?

Pikachu är avbildad på Pokémon Illustrator-kortet. Alla anser att det dyraste kortet är det som har det högsta värdet.

Hur vet man var Pokestop finns?

Pokestops markeras med en blå fyrkant, och när den förvandlas till en cirkel har du kommit tillräckligt nära för att kunna snurra på bilden. Pokestops finns ofta i närheten av offentliga konstverk, lekplatser och parker. Hur man strider i Pokemon go? Gå med i ett lag och delta i strider

Precis som PokéStops finns gymmen på verkliga platser. Om ett motståndarlag kontrollerar ett gym kan du utmana dem i en strid – en av dina Pokémon mot en av de Pokémon som försvarar gymmet. Du väljer vilken av dina Pokémon som du vill använda i striden.

Vad betyder ringarna runt Pokémon?

Att fånga Pokémons

Sätt fingret på Pokébollen som dyker upp och skjut iväg den med fingret och försök träffa genom ringarna. Om du lyckas träffa genom den färgade ringen när den är liten så får du extra XP (experience points)!
Hur vet man vilken Pokémon som är bäst? Pokedex visar hur Pokemon utvecklas och det är värt att kolla in vad en Pokemon kan utvecklas till innan du släpper godis på den för att driva upp den eller utveckla mindre former.

Related

Vad är shiny pokemon go?

En shiny Pokémon är en individ som har en annan färg än resten av sin Pokémon-art. De första Pokemon-spelen för Game Boy Color var Pokémon Guld och Silver.

Och därefter, hur får man pengar på pokémon?

Som du säkert redan känner till kan man lämnadin Pokémon för att försvara gymmet som ditt lag invaderat. Dett är det enda sättet att tjäna valutan Pokecoins i spelet. Annars måste du köpa dem med verkliga pengar. Hur tränar man på gym Pokémon? Träna med Pokemon Go

Dina Pokemon kan du träna på särskilda ”gym” för att de ska bli starkare och få högre CP = Combat poäng. Gymmen finns i den fysiska världen. Men det är inte bara dina Pokemons som får träning, alla Pokemonjagare får motion via spelet när de är ute och letar nya Pokemons, Gym och Poke stops.

Därmed, hur länge kan en pokémon vara på gym?

Om du ser ett gym som kontrolleras av ditt lag kan du stoppa in en pokémon där (ikonen längst ner till vänster) för att hjälpa till att försvara det från alla andra soplag. Att hålla ett gym i 21 timmar ger bonusar i form av poké coins och stardust. Om du inte kan stoppa in en pokémon är det för att gymmet är fullt. Vad Pokemon Go går ut på? Vad är Pokémon Go? Ett mobilspel som går att ladda ner både till Iphone och Android. I spelet skapar du din egen avatar som du sanvänder för att gå runt och fånga, träna, byta bort eller strida med infångade Pokémons.

Hur Transfer Pokémon?

Det kan du göra direkt när du fångar dem eller senare från ditt pokémonbibliotek, genom att öppna pokémonens profil, scrolla längst ner och trycka på ”transfer”. Då skickas de direkt till den störige professor Willow (fråga inte vad han gör med dem) och du får en godis i utbyte.

By Laszlo

Similar articles

Vad är Äggsynk Pokémon Go? :: Vad betyder viral på TikTok?
Användbara länkar