Hem > V > Vad Heter Ella I Strula På Riktigt?

Vad heter Ella i strula på riktigt?

I den första säsongen av Strula får vi se bästisarna Ella (Maya den Engelse) och Nadia (Filippa Hansson Neitorp) ta olika vägar genom högstadiets obönhörliga värld; medan Ella försöker att gå en mer sann väg, även om det innebär att umgås med skolans plugghästar, anstränger Nadia sig för att passa in bland de coola

Läs mer

Related

Varför heter det Cigarettuttag?

Nya bilar har en plastkontakt i uttagen med en liten cigarettsymbol för att visa att det finns en cigarettändare under kontakten.

På motsvarande sätt, vilken klass går dom i strula?

I tredje säsongen av Strula fortsätter vi följa Ella och Nadia med deras olika gäng i högstadiet. Ella känner skolstress vilket leder henne in i en kompiskrets som inte är så bra för henne, medan Nadia brottas med sina kärlekskänslor. Man kan också fråga vilka dagar kommer strula ut säsong 2? Hon bryr sig inte så mycket om vad andra tycker och tänker, säger Sonja, som pendlar från Göteborg till Stockholm för att spela rollen. Säsong 2 av "Strula" har premiär på SVT Play onsdag 3 november kl. 06:00.

Hur gammal är Ella I jobbigt?

Vem är du? - Mitt namn är Ella Turta och jag är 23 år gammal. Jag är ursprungligen från Finland men bor numera i Göteborg. Därefter, hur gammal är katta i otajmat? Vi hänger med Katta i skolan på sexualkunskapen, skoldiskot, idrottsdagen, på redovisningar och genom tonårslivet med i allt vad det innebär att vara nyss fyllda 13.

Related

Vad heter Apples hörlurar?

Du får en helt ny upplevelse med de nya AirPods. De kan aktiveras när du tar bort laddningsfodralet till din enhet.

Därefter, vad heter skådespelarna i otajmat?

RegissörDésirée Dutina
ManusDésirée Dutina
MedverkandeMolly Persson Lily Wahlsteen Linda Källgren
FotografTony Öien
Produktion
Dessutom, vad heter skådespelarna i snart 13? Tjejerna som blev uttagna till att delta i SVT:s dokumentärserie ”Snart 13” är Tova Björk, Tilde Karlsson, Nova Åström och Moa Olsson. Det finns många fördelar med att ha ett tjejgäng som hjälper en att besvara livets alla frågor – som är ganska många om man snart fyller 13.

Dessutom, vad heter ella i klassen?

Elsa Toerien, Märta Sylvander och Alfons Ramoni har alla roller i serien Klassen. Vi träffas utanför Håstenskolan, där Elsa går, efter dagens sista lektion. Vad heter dom i snart 13? Snart 13 handlar om kompisarna Tilde, Tova, Moa och Nova från sista terminen i sexan till första terminen i sjuan. En dokumentärserie om det vanliga livet i Ludvika där allt är på riktigt.

Hur gammal är Molly från Otajmat?

Molly Persson, född 14 augusti 2006 i Ekerö, är en svensk skådespelare och sångerska. 2021 medverkade hon i en ungdomsserie för SVT, dramakomedin Otajmat, där hon hade huvudrollen som högstadietjejen Katta.

By Cormick

Similar articles

Hur kan jag se vad jag har för dator? :: Hur mycket pengar tjänar Bill Gates i sekunden?
Användbara länkar