Hur man ser på TV och streaming Lokomotiv Moskva – Juventus


Hitta reda på hur man ser på TV och streaming Lokomotiv Moskva - Juventus, match i den fjärde omgången av Champions League 2019 - 2020

Juventus möter Lokomotiv Moskva i den fjärde omgången av Champions League 2019 - 2020. En viktig match för bianconeri: med en seger skulle kvalet till åttondelsfinalen vara praktiskt taget i hamn. Lokomotiv Moskva - Juventus spelas ikväll klockan 18:55 och sänds live och exklusivt av Sky. Matchen kan ses på SkySport Uno och SkySport 252 och streamas på SkyGo.

För Juventus blir det en mycket komplicerad match, på en eldig arena som kommer att pressa Lokomotivs spelare att göra en bragd. Det finns få tveksamheter kring Sarris uppställning: Higuain och Cristiano Ronaldo kommer att spela i anfallet, medan Ramsey bör återgå till sin roll som mittback. Pjanic kommer att leda mittfältet och flankeras av Matuidi och Bentancur. I försvaret återvänder Alex Sandro till vänsterkanten efter att ha fått vila mot Torino. Lokomotiv kommer att försöka att lägga upp ett mer offensivt spel än i den första matchen och försöka slå Juventus på kontringar.

Vilken tid spelar Lokomotiv Moskva - Juventus

Lokomotiv Moskva - Juventus kommer att spelas klockan 18:55 på Central Stadium Lokomotiv.


De troliga formationerna i Lokomotiv Moskva - Juventus

Juventus (4-3-1-2): Szczesny; Cuadrado, Bonucci, De Ligt, Alex Sandro; Khedira, Pjanic, Matuidi; Bentancur; Dybala, Ronaldo.

Lokomotiv Moskva (4-3-3-3): Guillerme; Ignatyev, Corluka, Höwedes, Idowu; Barinov, Murilo, Krychowiak; Al. Miranchuk, Eder, Joao Mario.


Var ser du Lokomotiv Moskva - Juventus på TV

Lokomotiv Moskva - Juventus är en exklusiv Sky-kanal som sänder matchen live på SkySport Uno (201) och SkySport 252. Matchen kommer också att finnas tillgänglig på TV för NowTV-prenumeranter.

Hur man ser Lokomotiv Moskva - Juventus i streaming

Lokomotiv Moskva - Juventus streaming är endast tillgängligt på SkyGo, Skys on-demand-plattform. För att få tillgång till SkyGo måste du vara Sky-prenumerant och vara inloggad på tjänsten.

För att se Lokomotiv Moskva - Juventus streamad i SkyGo appen måste du logga in på tjänsten med dina inloggningsuppgifter, klicka på TV-kanaler och välja SkySport Uno eller SkySport 252.

Lokomotiv Moskva - Juventus finns också tillgängligt i streaming för prenumeranter på Now TV.

Om du inte har ett Sky-abonnemang kan du följa Lokomotiv Moskva - Juventus live på Virgilio Sport.

Lämna en kommentar