Bridgerton: Shonda Rhimes pratar om framtiden för TV-serien


Den enormt framgångsrika TV-serien Bridgerton pratas nu om av Shonda Rhimes: alla nyheter om de kommande säsongerna

Det Bridgerton-universum som skapats av Shonda Rhimes har fått fansen att bli hänförda, och de undrar nu hur framtiden för TV-serien ser ut. Shonda själv svarade på frågorna och avslöjade sina avsikter för framtiden i en intervju med Variety, där hon också talade om avsked av hertigen av Hastings, spelad av Regé-Jean Page.

Den första säsongen var en stor succé och den andra säsongen kan komma så tidigt som 2022, men det kommer säkerligen inte att vara den sista. Rhimes förklarar i en intervju med Variety att hon vill fortsätta med berättelsen och att hon redan har en klar uppfattning om hur många säsonger som ska komma. Shondaland-grundaren, som har gjort om framgångsrika serier som Grey's Anatomy, avslöjade också skälen till att han tog bort karaktären Page, vars berättelse tog slut i den första säsongen. Den andra säsongen av Bridgerton kommer att handla om Anthony, den äldsta av syskonen Bridgerton, och hans romans med nykomlingen Kate Sharma.

Bridgerton: Hur många säsonger kommer att komma

I den första säsongen av Bridgerton fick fansen en romans mellan Daphne, den äldsta dottern i den mäktiga familjen, spelad av Phoebe Dynevor, och ungkarlshertigen av Hastings, Regé-Jean Page. De två verkar inte ha något att erbjuda varandra, men deras attraktion är obestridlig och en känsla kommer att utvecklas som kommer att vara svår att kväva.

Efter avslutningen av den mycket framgångsrika serien har Netflix redan meddelat att en andra säsong kommer att komma, men den rebelliska hertigen av Hastings kommer att vara frånvarande. Rhimes har avslöjat att huvudpersonen i stället kommer att vara Anthony, den äldsta av bröderna Bridgerton, och hans kärlekshistoria med en ny person i rollistan. Shondaland-grundaren avslöjade också hur många säsonger hon planerar att skapa av Bridgerton, som redan har förnyats för fyra säsonger. Den mäktiga familjen består av åtta syskon, så tanken är att skapa åtta säsonger, var och en med fokus på en annan huvudperson och deras kärleksliv.


Bridgerton: kommer hertigen av Hastings tillbaka?

Karaktären hertigen av Hastings har fascinerat fansen, som inte var glada att se honom försvinna från första säsongen. Rhimes har dock rättfärdigat sitt val och förklarade i en intervju med Variety att hennes idé var att skriva en tv-serie som har en sluten handling varje säsong.

Detta gjorde att skådespelaren Pages avgång var oundviklig, även om hans roll i serien gav honom en Emmy-nominering och fansens uppskattning. Page sa också att han hade skrivit på för en enda säsong, vilket inte gav honom något utrymme att återvända, även om fansen hoppades på en cameo.

Det verkar som om Page tackade nej till erbjudandet om att återvända till serien, eftersom hans roll lanserade honom i en ny karriär inom film, men de universum som skapas av Shondaland är oförutsägbara, och en återkomst är för närvarande utesluten.


Lämna en kommentar