Huawei Honor 6S upptäcktes på nätet. Första bilderna på Twitter


Huawei, efter den senaste officiella presentationen av Honor 6X förra månaden, förbereder sig enligt uppgift för att lansera sin Honor 6S-syster i januari nästa år

Informationen om de tekniska specifikationerna för Huawei Honor 6S är fortfarande knapphändig, splittrad och väntar på bekräftelse, men den stulna bilden som publicerades på Twitter tillfredsställer åtminstone delvis nyfikenheten om designen på den kinesiska jättens nya modell.

Honor 6S skulle enligt rykten som cirkulerar på nätet vara en budgetversion av Honor 6X och priset - mellan 120/130 dollar - skulle bekräfta denna hypotes. Honor 6S skulle vara budgetversionen av Honor 6X, och prislappen - mellan 120 och 130 dollar - skulle bekräfta denna hypotes. Honor 6S skulle vara en mindre bror, utan dubbelkamera för att hålla kostnaderna nere, men med liknande specifikationer som sin nära släkting, som en 5,5-tums FullHD-skärm, stöd för 4G- och Volte-teknik (Voice over LTE), plus en dubbel SIM-plats - inklusive en hybridplats för expansion av microSD-kort - och ett batteri på 3 340 mAh.

Honor 6S, tekniska specifikationer

Huawei Honor 6S väntas bli offentlig i januari nästa år med en Snapdragon 435 SoC-processor - mindre kraftfull än Snapdragon 625 - tillverkad på 28nm - inte 14nm - och med åtta Cortex-A53-kärnor med en klockfrekvens på upp till 1,4 GHz. Det finns ingen information om det fotografiska facket.

Lämna en kommentar