Hemsida : Filtillägg : .000 Fil

.000 Fil

Filtyp 1Indexing Service Data File

Utvecklare Microsoft
Kategori Systemfiler
Format Binary

Vad är 000 file?

En 000-fil är en datafil skapad av Indexing Service, en programkomponent i Windows-operativsystemet som skapar ett sökbart filsystemindex från filer på hårddisken. Data som lagras i en 000 fil hjälper Windows att utföra snabba sökningar.

Mer information

000 filer sparas med flera andra typer av filer som utgör sökindex. Andra typer kan innehålla .BK1 , .BK2 , .FID , .HSH , .PS1 och .PS2 files.

Indexeringsservice-sökindex skapas vanligtvis i följande katalog:

C: \ Systemvolyminformation \ catalog.wci

Indexet kan också genereras för externa volymer som är anslutna till en Windows-dator, t.ex. USB-flash-enheter.

p> Om du har en långsam CPU, bör du överväga att inaktivera indexering eller selektivt inaktivera indexering på din dator. För att göra detta klickar du på Start eller sökfältet i Windows och skriver "indexering" i sökfältet. Klicka sedan på Indexeringsalternativ och ta bort platser i Windows som du inte längre vill indexeras. Detta ökar hur lång tid det tar Windows att söka efter dessa platser, men kommer också att förbättra CPU: s prestanda.

Program som öppnas 000 filer
Windows
Microsoft Windows

Filtyp 2Windows CE Installation Data File

Utvecklare Microsoft
Kategori Diverse filer
Format N/A

.000 alternativnummer 2

Skivregister ( .CAB ) filer som ingår i ett installationspaket för en Windows CE-enhet; refererad av programmets installationsprogram och definierar de filer som ska installeras.

Mer information

Registret innehåller även programnamn och utgivare, den angivna katalogvägen för installation, WinCE-programvarukrav, skåparkitekturen och annan information.

Program som öppnas 000 filer

Filtyp 3Virtual CD Disc Image File

Utvecklare H+H Software
Kategori Disk bildfiler
Format Binary

.000 alternativnummer 3

Skivbildsdatafil skapad av Virtual CD, ett skivavbildningsprogram; skapad av versioner 4 och senare av mjukvaran; innehåller data för skivan och sparas tillsammans med en .VC4 fil; kan också sparas med en .VCX fil, vilket är CD Editor-projektet som användes för att skapa 000 och VC4-filer.

Mer information

000 filer kan brännas till en skiva med Virtual CD. Du måste dock öppna motsvarande VC4-fil (eller VCX-fil om den existerar), vilket gör det möjligt för Virtual CD-programmet att komma åt skivavbildningen.

Program som öppnas 000 filer
Windows
EZB Systems UltraISO
Smart Projects IsoBuster
HH Software Virtual CD

Filtyp 4DoubleSpace Compressed File

Utvecklare Microsoft
Kategori Komprimerade filer
Format N/A

.000 alternativnummer 4

Filarkiv komprimerat av Microsoft DoubleSpace, ett äldre filkomprimeringsverktyg som ingår i MS-DOS; kan dekomprimeras och öppnas i flygning med MS-DOS med DBLSPACE.BIN-komprimeringsundersystemet installerat.

Program som öppnas 000 filer
Windows
Microsoft MS-DOS

Om 000 filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil 000-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen DoubleSpace Compressed File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.