Huvud : Filtillägg : .aep Fil

.aep Fil

Filtyp1After Effects Project

Utvecklare Adobe Systems
Kategori Video Files
Format N/A

Vad är AEP file?

En AEP-fil är ett videoredigeringsprojekt som skapats med Adobe After Effects. Den innehåller en videokomposition som innehåller ljud, bilder och videoklipp, en tidslinje och olika effekter som kan tillämpas på filmen. AEP-filer används för att skapa professionella kvalitetsproduktioner.

Mer information

AEP-filen öppnas i Adobe After Effects CC 2019

AEP-filen är en av två filtyper som används för att spara videoredigeringsprojekt i Bieffekter. Huvudformatet är AEP-filen, som sparas i binärt format. De andra formatprojekten kan sparas i är .AEPX -filen, som är en textbaserad XML-projektfil.

Efterverkan kan projekt sparas som mallar. En filtyp som används för att lagra mallar är .AET binärt projekt och .AETX XML-projektet.

För att skapa ett After Effects-projekt, välj Arkiv → Nytt → Nytt projekt och klicka sedan på Arkiv → Spara eller Spara som → Spara som ....

För att öppna ett After Effects-projekt, välj Arkiv → Öppna projekt ....

Program som öppnas AEP filer
Windows
Adobe After Effects
Macintosh
Adobe After Effects

Filtyp2Activ E-Book Project

Utvecklare Answers 2000
Kategori eBook-filer
Format N/A

.AEP alternativnummer 2

Elektronisk bok eller e-bok, skapad med Activ E-Book kompilatorn; innehåller sidor som kan läsas som en fysisk bok; kan innehålla text och bilder, samt animeringar, hypertextnavigering (länkar), JavaScript och Java-appletter.

Mer information

Ett Activ E-Book-projekt kan sparas som en standardkörbar fil ( .EXE ) som körs på vilken dator som helst med Windows 95 eller senare.

Program som öppnas AEP filer
Windows
Answers 2000 Activ E-Book Compiler

Filtyp3Advanced Encryption Package Encrypted File

Utvecklare InterCrypto
Kategori Kodade filer
Format Binary

.AEP alternativnummer 3

Fil krypterad av Advanced Encryption Package (AEP), ett program som används för att säkra filer för lagring och överföring. kan lösenordsskyddas och säkras med hjälp av en av de olika krypteringsmetoder som tillhandahålls av programvaran.

Program som öppnas AEP filer

Om AEP filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad filen med förlängningen *. är ansvarig för aep och hur man öppnar den.

Filtypen Advanced Encryption Package Encrypted File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av FileExt-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.