Hemsida : Filtillägg : .3dxml Fil

.3dxml Fil

Filtyp Dassault Systemes 3D XML File

Utvecklare Dassault Systemes
Kategori 3D Image Files
Format XML

.3DXML alternativnummer

En 3DXML-fil är en XML-fil skapad i det proprietära Dassault Systemes 3DXML-formatet. Den innehåller maskor, texturer, ljuseffekter och andra 3D-objektegenskaper och används för att ange ett XML-baserat 3D-objekt.

Mer information

3DXML-formatet skapades för att integrera 3D-information i teknisk dokumentation, användarhandböcker, marknadsföringsmaterial, webbplatser och andra program.

OBS! Dassault Systemses publicerade öppet 3DXML-filformatspecifikationen .

Program som öppnas 3DXML filer
Windows
Adobe Acrobat
GLC_Player
Dassault Systemes 3D XML Player
Linux
Adobe Acrobat
GLC_Player
Macintosh
Adobe Acrobat
GLC_Player
SimLab Composer

Om 3DXML filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil 3dxml-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Dassault Systemes 3D XML File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hej! Jag har börjat lära mig att använda SimLab Composer för att införliva data i mina 3D-objekt. Jag uppskattar ditt inlägg om filändelsen .3dxml eftersom det hjälpte mig att reda ut mina tvivel om denna typ av fil. Det är häftigt att den bara innehåller alla "extra" egenskaper hos 3D-objekt. Jag är säker på att detta kommer att vara till hjälp för att prova olika egenskaper på ett enda objekt utan att behöva göra om det helt och hållet. Att lära sig varför den skapades var också riktigt berikande! Vem skulle ha trott att det tidigare bara var ett tillägg till handböcker eller webbplatser! Jag undrar vilka andra användningsområden det har fått i dag. Jag uppskattar informationen! Den var mycket tydlig och hjälpte mig att förstå konceptet.