Hemsida : Filtillägg : .5xb Fil

.5xb Fil

Filtyp Line 6 POD HD500X Edit Bundle

Utvecklare Line 6
Kategori Audio Files
Format N/A

.5XB alternativnummer

Paketfil skapad av Line 6 POD HD500X Redigera, ett DAW-program som gör att du kan redigera och skapa instrumentljudeffekter. innehåller upp till 8 setlistor med förinställningar; En gång laddad ändras inställningarna för "FX", "AMPS", "Mixer" och "Controllers", som skapar olika ljud från din interment beroende på hur du anpassar dem.

Mer information

För att skapa 5XB-filen, anpassa dina inställningar, välj Arkiv → Spara paket som ..., namnge filen, välj spara platsen och klicka på Spara.

För att öppna 5XB fil, dubbelklicka på filen eller välj Arkiv → Öppna Bundle ..., navigera till filen och klicka på Öppna.

I Windows finns standardlagringsplatsen för 5XB-filer i följande katalog: \ Mina dokument \ Line 6 \ Tones \ POD HD500X Redigera \ Bundles

I Mac är standardlagringsplatsen för 5XB-filer i följande katalog: / Documents / Line 6 / Tones / POD HD500X Redigera / Bundlar

OBS! När POD HD500X Edit släpptes ersatte 5XB-förlängningen .H5B -tillägget, som användes av POD HD500 Edit.

Program som öppnas 5XB filer
Windows
Line 6 POD HD Edit
Macintosh
Line 6 POD HD Edit

Om 5XB filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil 5xb-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Line 6 POD HD500X Edit Bundle, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.