Hemsida : Filtillägg : .h5b Fil

.h5b Fil

Filtyp Line 6 POD HD500 Edit Bundle

Utvecklare Line 6
Kategori Audio Files
Format N/A

.H5B alternativnummer

Paket skapad av Line 6 POD HD500 Edit, ett program som gör att du kan redigera instrument effekter; liknar .H5E fil men innehåller upp till 8 setlistor med förinställningar; en gång laddad, ändrar inställningarna för "FX", "AMPS", "Mixer" och "Controllers", som anpassar ljudet på ditt instrument.

Mer information

För att skapa H5B-filen, anpassa dina inställningar, välj Arkiv → Spara paket som ..., namnge filen, välj spara platsen och klicka på Spara.

För att öppna H5B fil, dubbelklicka på filen eller välj Arkiv → Öppna Bundle ..., navigera till filen och klicka på Öppna.

I Mac finns standardplatsen för H5B-filer i följande katalog: / Dokument / Line 6 / Toner / POD HD500 Redigera / Bundlar

I Windows finns standardlagringsplatsen för H5B-filer i följande katalog: \ Mina dokument \ Linje 6 \ Toner \ POD HD500 Redigera \ Bundlar

OBS! H5B-förlängningen ersattes av .5XB när POD HD500X Edit släpptes.

Program som öppnas H5B filer
Windows
Line 6 POD HD Edit
Macintosh
Line 6 POD HD Edit

Om H5B filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil h5b-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Line 6 POD HD500 Edit Bundle, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.