Hemsida : Filtillägg : .aaf Fil

.aaf Fil

Filtyp Advanced Authoring Format File

Utvecklare Avid Technology
Kategori Video Files
Format Binary

.AAF alternativnummer

Fil som används av Avid ljudredigerings- och produktionsprogramvaruprodukter som Avid Pro Tools och Avid Media Composer; innehåller länkar till ljud- och videofiler samt redigering av beslut som tillämpas på ljud- och videodata.

Mer information

Advanced Authoring Format används som utbytesformat mellan plattformar.

OBS! Adobe Premiere Pro kan exportera AAF-filer.

Program som öppnas AAF filer
Windows
Avid Pro Tools
Adobe After Effects
Avid Media Composer
Avid Xpress
MAGIX VEGAS
Macintosh
Avid Pro Tools
Apple Logic Pro
Adobe After Effects
Avid Media Composer
Avid Xpress

Om AAF filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil aaf-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Advanced Authoring Format File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hallå där. Jag är en läsare av ditt inlägg om .aaf filändelsen. Jag är bekant med de flesta av Avids svitprogrammen. Som ljuddesigner som har arbetat med flera små projekt ville jag lära mig mer om själva formatet. En av de saker som hållit min uppmärksamhet uppe en tid är att dessa innehåller länkar till ljud- och videofiler. Den funktion som var bäst att lära sig om är hur lätt det är att utbyta mellan plattformar. Din lista över program som kan öppna dem är också ett stort tillskott. Jag kommer att läsa mer om Apple Logic Pro X. Eftersom alla dessa program är betalda är det klart att detta är ett kvalitetsformat. Fortsätt att skriva fler sådana här!