Hemsida : Filtillägg : .abr Fil

.abr Fil

Filtyp Adobe Photoshop Brushes File

Utvecklare Adobe Systems
Kategori Diverse filer
Format N/A

.ABR alternativnummer

Innehåller en samling eller borstar som kan användas av borstverktyget i Adobe Photoshop; innehåller form, textur, dynamik och annan data för varje penselstil.

Mer information

Photoshop borstar lagras som standard i katalogen "Adobe Photoshop / Presets / Brushes". De kan sparas och laddas med hjälp av rullgardinsmenyn i paletten Penslar.

Program som öppnas ABR filer
Windows
Adobe Photoshop
ACD Systems ACDSee
ABR Viewer
ABRView
Macintosh
Adobe Photoshop
ABRView

Om ABR filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil abr-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Adobe Photoshop Brushes File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
God eftermiddag! Tack för att du delar med dig av allt man behöver veta när man arbetar med .abr-filer. Det här tillägget överraskade mig eftersom jag aldrig har sett det förut. Jag tog en titt på alla mattor som installerats i Photoshop carpet-katalogen. Det finns många där så din förklaring hjälpte mig att spara mycket tid. Att läsa ut hur dessa innehåller en samling eller borstade för penselverktyget är verkligen intressant. Betyder detta att folk kan skapa sina egna penslar och dela dem med andra? Jag har aldrig hört talas om ACD Systems ACDSee Photo Studio. Erbjuder den något som Photoshop inte gör. Det får mig att tro att det kanske gör det eftersom det bara finns på Windows-system. Hur som helst, mycket information där!