Huvud : Filtillägg : .aex Fil

.aex Fil

Filtyp1After Effects Plug-in

Utvecklare Adobe Systems
Kategori Pluginfiler
Format Binary

Vad är AEX file?

En AEX-fil är ett plugin-program som används av Adobe After Effects och Premiere Pro, som är professionella videoredigeringsprogram. Det lagrar innehåll som förlänger funktionaliteten i After Effects-programmet, till exempel stöd för kamerabarrådsfiler eller videofilter. AEX-filer är skrivna i C / C ++-programmeringsspråket.

Mer information

Flera plugins installeras med After Effects. De kan dock också skapas och säljas av utvecklare från tredje part. Du kan installera ett plug-in för att förlänga funktionaliteten för After Effects genom att placera den i plugin-mappen.

AEX-plugins lagras i följande katalog:

Du kanske har att starta om efter effekter för att kunna använda en nyinstallerad plugin

Program som öppnas AEX filer

Filtyp2Alpha Five Compiled Global Functions File

Utvecklare Alpha Software
Kategori Webfiler
Format Binary

.AEX alternativnummer 2

Fil skapad av Alpha Five, ett program som används för att skapa webbapplikationer; butiker sammansatt Xbasic Event Handler Program Code, som innehåller globala funktioner för applikationen; refererad som ett bibliotek av Alpha Five-gridkomponenter.

Mer information

AEX-filer kan skapas genom att kolla Compile-funktionerna till en AEX-fil? alternativ när du skapar en webbapplikation. Som standard använder den genererade AEX-filen samma prefixnamn som motsvarande .ADB -fil.

Program som öppnas AEX filer

Om AEX filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad filen med förlängningen *. är ansvarig för aex och hur man öppnar den.

Filtypen Alpha Five Compiled Global Functions File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av FileExt-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.