Huvud : Filtillägg : .aia Fil

.aia Fil

Filtyp1MIT App Inventor Source Code File

Utvecklare MIT
Kategori Utvecklarfiler
Format N/A

Vad är AIA file?

Källkodsfiler skapad och använd av App Inventor, webbprogram som används av att börja utvecklare för att skapa applikationer för Android-enheter. innehåller källkodsblocket för ett applikationsprojekt under utveckling.

Mer information

App Inventor är ett blockbaserat programmeringsverktyg som använder källkoden i AIA-filen för att skapa applikationer. AIA-filen används också för att exportera och importera projekt till och från en dator till webbprogrammet. Du kan dela ditt projekt i en körbar form, som är .APK fil, istället för källkodsform.

För att exportera AIA-filen, välj "Projekt" och välj Exportera valt projekt (.aia) till min dator. För att importera AIA-filen, välj "Projekt" och välj Importera projekt (.aia) från min dator ... eller från ett repository ...

Program som öppnas AIA filer

Filtyp2Adobe Illustrator Action File

Utvecklare Adobe Systems
Kategori Inställningsfiler
Format Text

.AIA alternativnummer 2

Arkiv skapad av Adobe Illustrator, ett vektorartprogram innehåller en eller flera åtgärder registrerade i Illustrator; ofta används för att automatisera vanliga redigeringssteg och för batchbehandlingsbilder.

Mer information

AIA-filer sparas i vanlig text och kan ses med en textredigerare.

Program som öppnas AIA filer
Windows
Adobe Illustrator
Macintosh
Adobe Illustrator

Om AIA filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad filen med förlängningen *. är ansvarig för aia och hur man öppnar den.

Filtypen Adobe Illustrator Action File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av FileExt-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.