Huvud : Filtillägg : .air Fil

.air Fil

Filtyp1Adobe AIR Installation Package

Utvecklare Adobe Systems
Kategori Executable Files
Format Binary

Vad är AIR file?

En AIR-fil är ett installationspaket som används för distribution av Adobe AIR-program. Den innehåller kod och alla tillgångar för en ansökan. AIR-filer distribueras vanligen via nedladdning men kan också distribueras via e-post eller cd-rom.

Mer information

AIR-filer liknar de vanligare .EXE och .DMG -filerna, som används för att installera program. Men AIR-filer kan användas för att installera program på flera plattformar, medan EXE-filer och DMG-filer är begränsade till Windows och MacOS.

Om du får en AIR-fil måste du installera Adobe AIR på din dator för att öppna filen. När du har installerat programmet dubbelklickar du på AIR-filen och programmet installeras på din dator.  Det är viktigt att notera att Windows Vista-systemen kanske inte registrerar filtypen ".air" på grund av en låst filtypsförening i registret.

OBS: AIR står för "Adobe Integrated Runtime" och är en miljö med flera plattformar för att köra internetbaserade applikationer på skrivbordet.

Program som öppnas AIR filer
Windows
Adobe Flash
Android
Adobe AIR
Macintosh
Adobe Flash

Filtyp2M.U.G.E.N. Animation File

Utvecklare Elecbyte
Kategori Spelfiler
Format Text

.AIR alternativnummer 2

Spelfilen som används av M.U.G.E.N., en 2D-matchningsspelmotor; specificerar animeringar för teckenrörelser, som att springa, hoppa, sparka eller använda en speciell förmåga; kan också ange animationer för bakgrunden såväl som hälsorådor.

Mer information

AIR-filer sparas i ett vanligt textformat och kan redigeras med en textredigerare.

OBS: AIR-filer anger hur sprites lagrade i .SFF filer är animerade.

Program som öppnas AIR filer

Om AIR filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad filen med förlängningen *. är ansvarig för air och hur man öppnar den.

Filtypen M.U.G.E.N. Animation File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av FileExt-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.