Hemsida : Filtillägg : .aiv Fil

.aiv Fil

Filtyp 1AIVault Data File

Utvecklare EllaZ Systems
Kategori Data filer
Format Binary

Vad är AIV file?

Fil skapad av AIVault, en memospårningsapplikation; sparas i ett binärt format i ett program "Memo Folder" och innehåller data för noterna; används för att lagra och återkalla personliga anteckningar, idéer och annan information; används också för minnesutbildning.

Program som öppnas AIV filer

Filtyp 2Stronghold Crusader AI Village File

Utvecklare Firefly Studios
Kategori Spelfiler
Format N/A

.AIV alternativnummer 2

En AIV-fil innehåller en by för en artificiell intelligens och används av Stronghold Crusader, ett slotsimuleringsspel. Det lagrar layouten på ett slott som tilldelas ett AI-tecken under ett skirmishamp i Stronghold Crusader. AIV-filer inkluderar placeringen av block som utgör slottet, vattensvattenfunktioner och andra föremål relaterade till slottet.

Mer information

AIV-filer ses normalt inte av den genomsnittliga spelaren. Vissa spelare gillar dock att modifiera spel och redigera AIV-filerna. AIV-filer namnges efter namnet på AI-tecknet följt av en siffra mellan 1 och 8. När du spelar ett skirmish-spel laddar Stronghold Crusader layouten från en av AIV-filerna.

AIV-filer lagras som standard på följande plats:

Programfiler (x86) / Firefly Studios / Stronghold Crusader / aiv

Program som öppnas AIV filer

Om AIV filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil aiv-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Stronghold Crusader AI Village File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.