Huvud : Filtillägg : .an Fil

.an Fil

FiltypAdobe Edge Animate Project File

Utvecklare Adobe Systems
Kategori Webfiler
Format Text

.AN alternativnummer

Projektfil skapad av Adobe Edge Animate, ett program som används för att skapa animerat webbsidans innehåll; innehåller en multitrack tidslinje för animering av webbsidor innehåller jQuery (ett JavaScript-bibliotek) för att aktivera animeringar; kan användas som ett alternativ till att skapa webbsidor med Flash.

Mer information

När du sparar ett projekt i Edge Animate sparar du faktiskt en .HTML fil. Efter att ha valt att spara, skapar Edge Animate en mapp som innehåller .HTML filen. Det skapar emellertid också AN-projektfilen och associerade .CSS och .JS -filer som krävs för animeringen.

En fil kan användas för att skapa .ANTMPL mallfiler:

Välj fil → Spara som mall ..., namnge din fil, välj spara plats och klicka på Spara.

Adobe Edge, föregångaren till Edge Animate, använder .EDGE -tillägget. Denna förlängning kan användas omväxlande med ".an" -tillägget. Menyn ".an" är nu standard.

OBS! Från och med november 2015 är Edge Animate inte längre aktivt utvecklat.

Program som öppnas AN filer
Windows
Adobe Edge Animate
Macintosh
Adobe Edge Animate

Om AN filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad filen med förlängningen *. är ansvarig för an och hur man öppnar den.

Filtypen Adobe Edge Animate Project File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av FileExt-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.