Huvud : Filtillägg : .ash Fil

.ash Fil

Filtyp1Nintendo Wii System Menu File

Utvecklare N/A
Kategori Diverse filer
Format Binary

Vad är ASH file?

Systemfil som används av Nintendo Wii-spelkonsolen; innehåller data som används för visning och layout av Wii-systemmenyn; kan använda U8-arkivkomprimering; ibland dekomprimeras och modifieras av homebrew community.

Program som öppnas ASH filer
Windows
Easy CSM

Filtyp2KoLmafia ASH Script

Utvecklare KoLmafia
Kategori Spelfiler
Format Text

.ASH alternativnummer 2

Skript som används av KoLmafia, ett program som används för att automatisera uppgifter i online rollspelet Kingdom of Loathing (KoL); innehåller ofta instruktioner för att utföra grundläggande, repetitiva uppgifter i spelet, som lärande färdigheter eller utjämning av karaktären; stöder instruktioner som stöds av KoL-kommandoradsgränssnittet (CLI).

Mer information

ASH-skriptformatet stöder grundläggande logikstrukturer och datatyper.

Program som öppnas ASH filer
Linux
KoLmafia

Filtyp3Audiosurf Audio Metadata File

Utvecklare Audiosurf
Kategori Spelfiler
Format N/A

.ASH alternativnummer 3

Ljuddatafil skapad av Audiosurf, ett spel där spelare tävlar genom nivåer som är konstruerade flyktiga av användarens musikfiler. sparar information om användarens sång behandlad av spelet inkluderar den genererade ritten, längden och annan körinformation.

Mer information

ASH-filer kan delas med andra spelare så att flera personer kan tävla från samma åktur.

OBS: Audiosurf skapar ASH-filnamn genom att lägga till ".ash" i den ursprungliga sångens filnamn. Till exempel skulle en .MP3 fil med namnet song.mp3 ha en ASH-fil med namnet song.mp3.ash.

Program som öppnas ASH filer
Windows
Audiosurf

Om ASH filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad filen med förlängningen *. är ansvarig för ash och hur man öppnar den.

Filtypen Audiosurf Audio Metadata File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av FileExt-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.