Hemsida : Filtillägg : .avastlic Fil

.avastlic Fil

Filtyp Avast! License File

Utvecklare AVAST Software
Kategori Diverse filer
Format Binary

.AVASTLIC alternativnummer

Licensfilen används av kommersiella versioner av avast! Antivirus mjukvara; innehåller prenumerations- och behörighetsinformation som registrerar applikationen på datorn; innehåller licensinnehavarens namn, produktnamn och licensens utgångsdatum; använder filnamnet License.avastlic.

Mer information

AVASTLIC-filer skickas vanligtvis till användare som en bifogad e-post när produkten köps online. När de tagits emot kan de öppnas genom att dubbelklicka på dem. När licensen är installerad kan användarna visa abonnemangsinformationen genom att välja VEDLÄGGNING → Prenumeration inom programmet.

Avast! Licenser kan också installeras genom att klicka på "Insert license file" -knappen i programmets "Prenumeration" -fönster eller genom att leverera licensfilen under installationsprogrammet.

OBS! Efter att ha köpt några versioner av avast! , kan användare få en License.dat-fil istället för en AVASTLIC-fil. I det här fallet har filen ".dat" vanligen en licensnyckel som kan kopieras genom att öppna filen med en textredigerare, till exempel Microsoft Anteckningsblock.

Program som öppnas AVASTLIC filer
Windows
avast! Pro Antivirus
avast! Internet Security

Om AVASTLIC filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil avastlic-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Avast! License File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Vad händer? Jag har undersökt olika antivirusprogram. Jag fick nyligen höra talas om Avast och undersökte det närmare. Jag stötte på din artikel om .avastlic-filer eftersom den är direkt relaterad till licensen. Den innehåller all grundläggande information för att det ska fungera. Jag antar att de är säkra eftersom de innehåller information om prenumeration och auktorisering. Tack för att du påpekade hur en person kan få tillgång till abonnemangets uppgifter via programmet. Vad avgör om jag får en VASTLIC-fil eller en DAT-fil? Kommer programmen Pro Antivirus och Internet Security från Avast tillsammans? Om så är fallet, vad är deras priser? För att avsluta detta, tack för den fantastiska artikeln om dem. Jag hittade de flesta svaren på mina frågor i den. Till nästa gång!