Programvara : avast : avast! Pro Antivirus

avast! Pro Antivirus

Version
2016
Plattform
Licens Commercial
Kategori System

Programvaruöversikt

Huvudfunktioner

  • Realtidsskydd mot skadlig programvara, som virus, maskar och spionprogram
  • SecureDNS för att skydda din router från DNS-kapning
  • Sandbox-miljö för att säkert prova misstänkta filer
  • SafeZone Browser för att skydda dig när du surfar på nätet

avast! Pro Antivirus är ett säkerhetsprogram för Windows som används för att skydda mot skadlig programvara. Det finns en mängd olika funktioner, bland annat en sandkassatestmiljö, DNS-skydd, lösenordshantering och smart nätverksscanning.

Pro Antivirus erbjuder intelligent, realtidsdetektering av olika typer av skadlig kod, t.ex. virus, ransomware, spionprogram och phishing-attacker. Programmet skickar okända filer till Avast Threat Labs som analyseras för att avgöra om de utgör en risk och ett isolerat sandlådautrymme som gör att du säkert kan testa misstänkta filer. Programvaran gör även dina datoruppgifter enklare med en enkelhetsskanning och en lösenordshanterare för att organisera dina lösenord.

Programvaran ger en SafeZone-webbläsare med verktyg för att skydda dig när du surfar och städar upp verktygsfält, och tillägg installerade utan ditt tillstånd. Pro Antivirus har även SecureDNS för att skydda mot DNS-kapning som omdirigerar dig till falska webbplatser för att stjäla din inloggningsinformation.

Pro Antivirus installeras i första hand på hemmabio som en uppgradering från sin Free Antivirus-programvara. Det är värt att överväga att skydda din dator med dess sandbox-filtestutrymme, nätverksskanning och lösenordshantering. Det erbjuder dock inte så många skyddsfunktioner som de mer populära Norton Security- eller Kaspersky Anti-Virus Windows-säkerhetsprogrammen som är tillgängliga till ett liknande pris.

Uppdaterad: 23 september 2016

▶ Primär filtillägg

.vpx – Avast! Virus Update File

▶ Andra filtillägg används avast! Pro Antivirus 2016

Stödda filtyper
.ASWS Avast! Skin File
.AVASTLIC Avast! License File
.AVASTSOUNDS Avast! Soundpack File
.ASWCS Avast! Compressed Skin File
Ytterligare relaterade filformat