Hemsida : Filtillägg : .axx Fil

.axx Fil

Filtyp AxCrypt Encrypted File

Utvecklare Axantum Software
Kategori Kodade filer
Format Binary

.AXX alternativnummer

Arkiv skapad av AxCrypt, ett gratis integritet och säkerhetsverktyg för Windows; innehåller en lösenordsskyddad fil krypterad med AES-kryptering; innehåller även filkomprimering; kräver lösenord och eventuellt en nyckelfil att öppna.

Mer information

Du kan använda AXX-filer för att skicka filer säkert via e-post eller för att arkivera filer säkert, så att de bara kan öppnas med rätt lösenord.

Program som öppnas AXX filer

Om AXX filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil axx-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen AxCrypt Encrypted File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hej. Tack för din förklaring av .axx filändelsen. Jag köpte nyligen en dator och ville installera AxCrypt. Efter det har jag forskat mer om hur det fungerar. Jag hade ingen kunskap om hur krypterade filer fungerade. Efter att ha läst din information hade jag en bättre förståelse. Det är bra att veta att AXX-filer innehåller en lösenordsskyddad fil med kryptering. Det får mig att känna mig skyddad och att alla mina filer kommer att vara säkra. Möjligheten att ha en nyckelfil för att öppna dem är ett stort plus. Vilka är några tillägg som också erbjuder dessa egenskaper? Det är intressant att få dem skickade via e-post och att de bara kan öppnas med ett lösenord. Kan man placera mer än ett möjligt lösenord eller nyckel? Tack!