Hemsida : Filtillägg : .nwc Fil

.nwc Fil

Filtyp 1NoteWorthy Composer File

Utvecklare NoteWorthy
Kategori Audio Files
Format N/A

Vad är NWC file?

Musikkomposition skapad med NoteWorthy Composer, ett notationsverktyg för Windows; kan skapa, spela in, redigera, skriva ut och spela musikaliska poäng i ren musiknotation.

Mer information

NWC-filer kan laddas, utföras och skrivas ut med det fria NotesWorthy Composer Viewer-programmet.

Program som öppnas NWC filer
Windows
Myriad Harmony Assistant
NoteWorthy Composer (commercial)
NoteWorthy Composer Viewer (free)
NoteWorthy Player (free)
Linux
Myriad Harmony Assistant
Macintosh
Myriad Harmony Assistant

Filtyp 2Navisworks Cache File

Utvecklare Autodesk
Kategori CAD-filer
Format Binary

.NWC alternativnummer 2

Cache-fil skapad av Navisworks, ett mjukvarupaket som används för att skapa CAD-designrecensioner; automatiskt genererad av Navisworks när du importerar CAD-filer till arbetsfilen ( .NWF file); sparar modellens geometri och metadata i det ursprungliga formatet för Navisworks; gör det möjligt för modeller att ladda snabbare.

Mer information

NWC-filer kan genereras av andra mjukvaruprodukter som Autodesk Revit. Detta gör det möjligt för andra CAD-verktyg att överföra modelldata så att det snabbt kan importeras till Navisworks.

Program som öppnas NWC filer

Om NWC filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil nwc-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Navisworks Cache File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hälsningar! Jag studerar musik och den här terminen studerar vi musikaliska kompositioner med hjälp av programvaror som NoteWorthy. Tack för din artikel om .nwc-tillägget! När jag läste min professors kursplan blev jag lite avslagen eftersom han inte förklarade alla saker som vi kan göra med denna fil. Å andra sidan var din förklaring perfekt! Du uppmuntrade mig inte bara att prova programmet för att se dess möjligheter, utan jag ville också lära mig mer om .nwc-filen och dess personaliseringsmöjligheter. Jag försökte ladda ner NoteWorthy och skapa min första fil i ren musiknotering. Din artikel gav mig alla instruktioner som behövdes för att göra detta, och jag var redo att sätta igång på nolltid! Tack för att du inspirerade mig och för att du höll den här skivan.