Hemsida : Filtillägg : .bkf Fil

.bkf Fil

Filtyp Windows Backup Utility File

Utvecklare Microsoft
Kategori Backup filer
Format Binary

.BKF alternativnummer

En BKF-fil är en backupfil skapad med hjälp av Windows Backup Utility, som ingår i Windows NT och XP Pro (finns i Program → Tillbehör → Systemverktyg). Den innehåller en katalog över en eller flera filer som en användare valde att behålla.

Mer information

BKF-filer kan återställas till Windows Server 2008 och Windows Vista-system med hjälp av Windows NT Backup - Restore Utility.

Du kan också återställa filer från en BKF-katalog i Windows 7, 8, och 10 med NTBackup (den heter "nt5backup.cab" på hämtningssidan). Välj "Återställ filer och inställningar" i guiden "Säkerhetskopiera eller återställ", välj Bläddra ..., navigera till BKF-filen och klicka på OK.

OBS! Windows Backup Utility måste installeras från XP Home installationsskiva som ska användas med Windows XP Home Edition.

Program som öppnas BKF filer

Om BKF filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil bkf-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Windows Backup Utility File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hej! Tack för informationen om .bkf-filer. Jag har aldrig hört talas om ett tillägg som kan innehålla kataloger för filer som en användare väljer att bevara. Tack vare dig har jag lärt mig att jag måste leta efter dem i Systemverktyg. De flesta webbplatser delar inte med sig av denna information, så det är mycket uppskattat. Tack för listan också, jag kände inte till programmet Backup Utility som redan var installerat. Den sista anmärkningen om installationen av Utility-programmet visade mig exakt vad jag behövde göra. Min Windows XP Home Edition lät mig inte öppna den så jag följde dina steg. Vad är priset på Aryson BKF Recovery-programmet? Är det bättre än Microsofts? Fortsätt med det goda arbetet. Detta var roligt att läsa om!