Hemsida : Filtillägg : .blw Fil

.blw Fil

Filtyp Adobe Photoshop Black and White Presets File

Utvecklare Adobe Systems
Kategori Inställningsfiler
Format Binary

.BLW alternativnummer

Inställningsfil som används av Adobe Photoshop, en applikation som används för att skapa och redigera rastergrafik; innehåller färginställningar för att konvertera en bild till ett svartvitt format; innehåller procentandelarna av rött, gult, grönt, cyan, blått och magenta färger för att inkludera i den resulterande bilden samt färgton och mättnadsvärden.

Mer information

BLW-förinställningsfiler används vanligtvis för att konvertera digitala foton till svartvita bilder. Digitala fotografer kan dra nytta av att kunna filtrera olika färger och skapa egna svartvita bilder.

Det svarta och vita fönstret i Photoshop kan öppnas genom att välja Bild → Justeringar → Svart & Vit .... Photoshop CS5 innehåller följande standardinställningar för svart och vitt:

Program som öppnas BLW filer
Windows
Adobe Photoshop
Macintosh
Adobe Photoshop

Om BLW filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil blw-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Adobe Photoshop Black and White Presets File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.