Hemsida : Filtillägg : .bplx Fil

.bplx Fil

Filtyp Bore Plan XML File

Utvecklare Subsite Electronics
Kategori Data filer
Format XML

.BPLX alternativnummer

En BPLX-fil innehåller en borrplan som skapats av Subsite Field Scout, en app för Android och iOS som används för planering och rapportering av riktigt tråkiga jobb. Det lagrar information om borrning, t.ex. övergångar och distans och djup för ingångspunkter, waypoints, betalningsstarter och slutar och utgångspunkter. BPLX-filer sparas i XML-format.

Mer information

Riktningsborrning är också känd som horisontell riktborrning (HDD). Det är en metod att installera kablar, ledningar eller tunnelbanor längs en tunnelbana. Med Field Scout-appen kan du planera och rapportera om borrbanor för att förbättra borr effektiviteten. Eftersom den är tillgänglig för mobila enheter kan appen användas för att gå längs banor med hjälp av GPS och sedan dela planen med andra genom att ladda upp den till Commander 7 HDD Guidance Display.

OBS: Subsite Electronics är ett Charles Machine Works-företag.

Program som öppnas BPLX filer

Om BPLX filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil bplx-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Bore Plan XML File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.