Hemsida : Filtillägg : .ccd Fil

.ccd Fil

Filtyp CloneCD Disc Image

Utvecklare SlySoft
Kategori Disk bildfiler
Format Binary

.CCD alternativnummer

Skivfilfil skapad i CloneCD Control (CCD) format; sparar kontrollinformation (spårplats och rubrikdata) för en motsvarande .IMG -fil, som innehåller skivbildsdata är mycket större än CCD-filen.

Mer information

När du monterar eller bränner en CloneCD-skivavbild behöver du IMG-filen och CCD-filen. Skivavbildningen kan också innehålla en .SUB -fil som lagrar ytterligare skivdata. Om en SUB-fil ingår, kan du också behöva montera eller bränna skivavbildningen korrekt.

OBS! SlySoft CloneCD och Virtual CloneDrive utvecklas inte längre.

Program som öppnas CCD filer
Windows
EZB Systems UltraISO
Smart Projects IsoBuster
Lightning UK ImgBurn
HH Software Virtual CD
WinMount International WinMount
Alcohol 120
SlySoft Virtual CloneDrive
SlySoft CloneCD
Sysprogs WinCDEmu

Hur man öppnar CCD

Den bästa programvaran för att öppna CCD-filer är CloneCD och den finns i en gratis testversion som låter dig testa alla dess funktioner under 21 dagar.

För att ladda ner CloneCD-testversionen på din dator, gå till programwebbplatsen och klicka på knappen med den gröna pilen framför Clone CD-objektet. När nedladdningen är klar startar du programvaruinstallationspaketet (t.ex. SetupCloneCD5314.exe) och klickar först på knappen Ja och sedan på Godkänn, Nästa, Installera, stäng och Ja för att slutföra installationen och starta om datorn.

För att bränna en CCD-fil med CloneCD startar du programmet, placerar en bockmarkering bredvid objektet Be inte igen (för att acceptera användningsvillkoren) och klickar på Acceptera och försök att komma åt dess huvudskärm.

Klicka sedan på knappen Skriv från bildfil (ikonen med disketten och pennan), klicka på Bläddra och välj den CCD-fil du vill bränna (se till att den finns i samma mapp som IMG- och SUB-filerna som har samma namn).

Klicka slutligen på knappen Nästa två gånger i rad, ställ in skrivhastigheten du vill använda och välj vilken typ av diskett du vill bränna från rutan längst ner till vänster, du kan välja en enkel datadisk (Data CD) , en musik-CD (Audio CD / Multimedia Audio CD) eller ett videospel (Game CD eller Protected PC Game för videospel med kopieringsskydd). Klicka på OK och vänta tills bränningsprocessen är klar.

Om du vill öppna en CCD-fil för att visa dess innehåll och inte bränna den på en diskett kan du lita på den kostnadsfria programvaran Daemon Tools Lite som låter dig "montera" alla större bildfilformat som virtuella enheter. Enkelt uttryckt betyder det att det stimulerar närvaron av en diskett i din dator och låter dig se dess innehåll (dvs. innehållet i bildfilen) från Utforskaren eller någon annan applikation.

För att ladda ner Daemon Tools Lite på din dator, gå till dess officiella webbplats och klicka på den gröna nedladdningsknappen. När nedladdningen är klar öppnar du installationspaketet för programvara (dvs. DTLite4491-0356.exe) och klickar på Ja, Nästa och godkänner.

Markera rutan bredvid gratislicensalternativet för att installera den gratis versionen av programmet (det finns också en betald version med ytterligare funktioner) och fortsätt med installationen genom att trycka på Nästa två gånger.

Vid den här tiden klickar du på Avvisa / hoppa över för att undvika nedladdning av ytterligare marknadsföringsprogramvara och avsluta installationsprocessen för programmet genom att klicka först på Installera och sedan på Slutför.

Om CCD filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil ccd-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen CloneCD Disc Image, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Det är trevligt att se dig igen. Den här webbplatsen innehåller många artiklar som har hjälpt mig så mycket. Jag läste om filändelsen .ccd. Eftersom det finns många diagramprogram där ute försöker jag fortfarande hitta det bästa för mig. Några vänner rekommenderade mig programmet NCH Software ClickCharts. Jag visste att jag var tvungen att slå upp vilken filtyp det arbetade med. Det som får mig att vilja prova dem är deras förmåga att innehålla en visuell representation av en hierarki. Jag är säker på att det gör ett ganska bra jobb för att skapa brainstorming-sessioner också. En annan funktion som du hjälpte mig att upptäcka var exportalternativen i programmet. De program jag har använt exporterar bara till PDF, så att ha möjligheten att spara som JPG är häftigt. Tack!