Hemsida : Filtillägg : .sub Fil

.sub Fil

Filtyp 1Subtitle File

Utvecklare N/A
Kategori Data filer
Format Text

Vad är SUB file?

Textfil som innehåller undertexter som används av MicroDVD, DivX och andra filmformat; innehåller texttext och cue-poäng för när varje textning ska visas sparas ofta tillsammans med en motsvarande videofil och refereras under uppspelning.

Mer information

Ett annat vanligt undertextformat är formatet SubRip ( .SRT ).

Program som öppnas SUB filer
Windows
Gretech GOM Player
MPlayer
CyberLink PowerDVD
URUWorks Subtitle Workshop
SoftNI Subtitler Suite
Universal Subtitle Viewer
Attractor Mobile Software Codec Packs
CyberLink Media Suite
Linux
MPlayer
KSubtile
Gnome Subtitles
Android
J2 Interactive MX Player for Android
Macintosh
MPlayer
Eltima Elmedia Player
Macgo Mac Media Player
iOS
olimsoft OPlayer

Filtyp 2CloneCD Subchannel File

Utvecklare SlySoft
Kategori Disk bildfiler
Format Binary

.SUB alternativnummer 2

Skivfilfil skapad i CloneCDs delkanalformat; används med en .CCD och .IMG fil för att representera bilden av en skiva som kopierats från en CD eller DVD; använder vanligtvis samma filnamn prefix som CCD och IMG-filerna (t ex image.ccd, image.img och image.sub).

Program som öppnas SUB filer
Windows
SlySoft Virtual CloneDrive

Filtyp 3SubTerra Level File

Utvecklare Crystal Shard
Kategori Spelfiler
Format N/A

.SUB alternativnummer 3

Spelnivå för SubTerra, ett 2D-pusselspel som kräver att spelarna använder tankfull planering för att samla ädelstenar och slutföra varje nivå. innehåller information om nivålayout samt objekt och händelser som ingår i nivån.

Program som öppnas SUB filer
Windows
Crystal Shard SubTerra

Om SUB filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil sub-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen SubTerra Level File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hej. Jag hittade den här webbplatsen för ungefär en vecka sedan och den har löst många av mina frågor! Vid detta tillfälle läste jag om tillägget .sub. Efter att först ha observerat det var mitt antagande korrekt. De används som undertextfiler. Jag har laddat ner många filmer på nätet och jag har stött på andra format som SRT. Det var häftigt att lära sig om det här eftersom det också innehåller information om cue points. Detta hjälper till att ha bättre synkronisering med videon. Tack för att du förklarade att det är textfiler med kontroll över när texten visas. Det är intressant att se hur många filformat fungerar tillsammans i en enda åtgärd. Jag hade också en del funderingar kring vilka videospelare som faktiskt kunde läsa dem. Tack för att du förklarade mer om det. Fortsätt med det goda arbetet!