Hemsida : Filtillägg : .cetrainer Fil

.cetrainer Fil

Filtyp Cheat Engine Trainer File

Utvecklare Cheat Engine
Kategori Spelfiler
Format N/A

.CETRAINER alternativnummer

En CETRAINER-fil är en Cheat Engine Trainer-fil skapad av Cheat Engine, ett open source-program som används för att skapa "fuskar" eller modifieringar till Windows-baserade spel. Den innehåller en "tränare" som genereras från tabeller i en Cheat Engine CT-fil, som används för att springa under ett spel eller program för att ändra data eller att patcha filer för att tillåta fusk. CETRAINER-filer kan sparas i XML-format eller krypteras med XOR-kryptering och komprimeras med Zlib-komprimering.

Mer information

CETRAINER-filer introducerades i version 6.1 av Cheat Engine. Om skaparen av CETRAINER-filen väljer att skydda filen när den sparas, komprimeras filen och krypteras. Dessa CETRAINER-filer stöds inte allmänt och öppnas vanligtvis med Cheat Engine 6.1 och senare. Dessa CETRAINER-filer kan dock dekrypteras och extraheras med hjälp av CEtrainer-decrypter. Om skaparen av CETRAINER-filen inte skyddar filen kan den enkelt öppnas av en XML- eller textredigerare eftersom den sparas i XML-format.

För att öppna en CETRAINER-fil i Cheat Engine, välj Arkiv → Ladda och välj CETRAINER-filen du vill öppna. För att skapa en CETRAINER-fil i Cheat Engine, välj Arkiv → Spara eller Spara som ... och välj "Cheat Engine Trainer (* .CETRAINER)" i rullgardinsmenyn Spara som typ.

Program som öppnas CETRAINER filer

Om CETRAINER filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil cetrainer-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Cheat Engine Trainer File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.