Hemsida : Filtillägg : .spj Fil

.spj Fil

Filtyp 1PhotoStage Slideshow Project

Utvecklare NCH Software
Kategori Data filer
Format Binary

Vad är SPJ file?

Projektfil skapad av PhotoStage-bildspelet; kombinerar bilder, videoklipp, musik och berättande i en sekvenserad multimediapresentation; kan också innefatta effekter, övergångar,

Mer information

PhotoStage används för att skapa personliga bildspel och dela dem med familj och vänner och på YouTube.

OBS! SPJ-filer innehåller referenser till importerade ljud-, video- och bildfiler, men det gör lagra inte själva filerna. För att flytta ett projekt till en annan dator eller säkerhetskopiera ditt projekt måste du också kopiera de refererade filerna. Om du väljer Arkiv → Säkerhetskopiera projektfiler till mapp ... kan du kopiera alla refererade filer till en enda plats för säkerhetskopiering eller överföring.

Program som öppnas SPJ filer

Filtyp 2Microsoft ICE Panorama Project

Utvecklare Microsoft
Kategori Raster bildfiler
Format Binary

.SPJ alternativnummer 2

Panoramabildsprojekt skapat av Microsoft Image Composite Editor (ICE), en avancerad panoramabildstickare; sparar ett resultat av sömnad flera bilder eller videoramar tillsammans; används ofta för att komposera stora naturbilder.

Mer information

ICE Panorama-projekt kan exporteras till standardbitmapformat, eller de kan sparas i avancerade multi-upplösningsformat som används av panorama-tittare. De kan också laddas upp på Microsofts PhotoSynth-webbplats för att dela med andra.

OBS: ICE är ett gratis program som utvecklats av Microsoft Research.

Program som öppnas SPJ filer

Filtyp 3SPSS Production Job File

Utvecklare IBM
Kategori Inställningsfiler
Format Binary

.SPJ alternativnummer 3

Arbetsfil skapad av SPSS data mining och predictive analytics programvara; refererar till en eller flera kommandosyntax .SPS filer som kör proceduren; gör att SPSS-funktioner kan automatiseras och kan köras vid schemalagda tider; kan undertrycka interaktivt läge så att inga popup-fönster visas under körning.

Mer information

Du kan skapa och köra jobbfiler med dialogrutan Produktionsjobb, som kan öppnas genom att välja Verktyg → Produktionsjobb ....

OBS: Produktionsjobb skapade med SPSS 15 eller tidigare ( .SPP files) kan inte köras i SPSS 16 eller senare.

Program som öppnas SPJ filer
Windows
IBM SPSS
Linux
IBM SPSS
Macintosh
IBM SPSS

Om SPJ filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil spj-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen SPSS Production Job File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.