Hemsida : Filtillägg : .cgm Fil

.cgm Fil

Filtyp Computer Graphics Metafile

Utvecklare N/A
Kategori Vector Image Files
Format Text and Binary

.CGM alternativnummer

Vektor grafikformat utformat för att stödja behoven hos många grafiska applikationer; som ursprungligen användes för clip art-bibliotek, men nyare revisioner (baserat på ISO / IEC 8632-standarden) används nu för CAD-ritningar.

Mer information

CGM-filer kodas med en av tre olika metoder:

Program som öppnas CGM filer
Windows
Autodesk AutoCAD
IMSI TurboCAD Pro
Adobe Illustrator
Corel PaintShop Pro
ACD Systems Canvas
IrfanView
CADSoftTools ABViewer
Corel Presentations
CorelDRAW
Microsoft Word
PTC Creo View Express
Larson Software Technology VizEx Reader
Adobe FreeHand
Macintosh
Autodesk AutoCAD
IMSI TurboCAD for Mac
Adobe Illustrator
Apple AppleWorks
Adobe FreeHand

Om CGM filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil cgm-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Computer Graphics Metafile, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hej! Det var länge sedan vi sågs. Jag har besökt den här webbplatsen tidigare för att ta reda på mer om hur Adobe-programmen fungerar. Idag hjälpte du mig att förstå mer om .cgm-filtillägget. En häftig sak som du påpekade var hur den sparar bilder i ett vektorgrafikformat. Det är verkligen en spelförändring när man försöker använda dem i andra grafiska program. En annan intressant detalj var hur det nu används för CAD-ritningar. Av de tre olika metoderna för kodning, vilken är vanligast? Om du kunde lägga till en beskrivning av när någon hittar varje metod skulle det också vara till hjälp. Den sista delen av listan över program är mycket stor. Jag ska prova några av dem på deras gratis provversion. Det ser verkligen intressant ut! Vi ses.