Hemsida : Filtillägg : .cht Fil

.cht Fil

Filtyp 1Emulator Cheat File

Utvecklare N/A
Kategori Spelfiler
Format N/A

Vad är CHT file?

En CHT-fil är en fusk kodfil som används av olika videospelemulatorer. Den innehåller fuskkoder som ger "fusk" för ett spel, vilket gör det möjligt för användaren att få tillgång till kraftfulla funktioner som oövervinnlighet eller oändliga liv.

Mer information

Ett stort antal emulatorer för olika spelsystem använder CHT-filer för att lagra och ladda fusk. Några emulatorer inkluderar Snes9x, ZSNES, Jnes, Gens, Dolphin, N64oid och VirtuaNES.

Program som öppnas CHT filer
Windows
Jnes
ZSNES
VirtuaNES
Linux
ZSNES
Android
N64oid
Macintosh
ZSNES

Filtyp 2Windows Chinese Traditional Noise-Word List File

Utvecklare Microsoft
Kategori Systemfiler
Format Text

.CHT alternativnummer 2

Systemfil som används av Index Server, en sökindexeringskomponent i Windows; innehåller en lista över ljudord som är uteslutna från Windows-sökning tillåter oönskade villkor som "av" och "detta" att uteslutas från filer och mappsökningar.

Mer information

CHT-filtillägget står för kinesiska traditionella. Den innehåller både engelska och kinesiska ord. Ett exempel på kinesiska ljudord är 不, vilket betyder "inte".

En Windows CHT-fil som heter noise.cht finns i katalogen C: \ Windows \ System32 \. Den sparas i ett vanligt textformat.

Program som öppnas CHT filer
Windows
Microsoft Windows

Om CHT filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil cht-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Windows Chinese Traditional Noise-Word List File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.