Hemsida : Filtillägg : .clx Fil

.clx Fil

Filtyp 1Standard Dictionary File

Utvecklare Adobe Systems
Kategori Data filer
Format Binary

Vad är CLX file?

Ordboksfil som används av olika mjukvaruprodukter, inklusive Adobe Acrobat, Adobe Illustrator, Adobe InDesign och Nemetschek VectorWorks; innehåller en ordlista som används av stavningskontrollen; används för stavningskontrolldokument mot standardordlista.

Mer information

CLX-filer används för att stödja flera språk. Exempel är den amerikanska engelska ordboken ssceam2.clx, den brasilianska portugisiska ordboken sscepb2.clx och den brittiska engelska ordlistan sscebr2.clx.

Program som öppnas CLX filer
Windows
Adobe Acrobat
Adobe Illustrator
Nemetschek Vectorworks
Inspiration Software Inspiration
Linux
Adobe Acrobat
Macintosh
Adobe Acrobat
Adobe Illustrator

Filtyp 2Ceelox SecureMail Secure Message

Utvecklare Ceelox
Kategori Kodade filer
Format N/A

.CLX alternativnummer 2

Säkert e-postmeddelande skapat med Ceelox SecureMail, ett e-postkrypteringsprogram; krypterar text, bilder och bilagor med en statsskala AES 256-bitars blockciffer.

Mer information

Ceelox SecureMail stöder biometrisk autentisering (t.ex. fingeravtrycksskanning) samt tvåfaktors autentiseringslägen (fingeravtryck och lösenordsskydd).

OBS! För att öppna CLX-filer måste användarna registrera dig på SecureMails webbplats, vilket ger möjlighet att installera SecureMail lokalt. Endast registrerade och autentiserade SecureMail-användare kan dekryptera SecureMail CLX-filer som skickas uttryckligen till dem.

Program som öppnas CLX filer
Windows
Microsoft Outlook
Ceelox SecureMail
Macintosh
Microsoft Outlook

Om CLX filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil clx-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Ceelox SecureMail Secure Message, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.