Hemsida : Filtillägg : .cp Fil

.cp Fil

Filtyp 1Xcode C++ Source File

Utvecklare Apple
Kategori Utvecklarfiler
Format N/A

Vad är CP file?

Källkodsfil som skrivs i C ++-programmeringsspråket; som används av Apple Xcode utvecklingsprogram och kan refereras av andra källfiler inom ett programprojekt.

Mer information

OBS! De flesta C ++-filer använder .CPP -tillägget. Xcode använder emellertid ".cp" -tillägget för förskrivna C ++ -filer som ingår i programvaran.

Program som öppnas CP filer
Windows
Richardson EditRocket
IDM UltraEdit
Linux
Richardson EditRocket
IDM UltraEdit
Macintosh
Richardson EditRocket
Apple Xcode
IDM UltraEdit

Filtyp 2Captivate Source File

Utvecklare Adobe Systems
Kategori Utvecklarfiler
Format Binary

.CP alternativnummer 2

En CP-fil är en projektfil skapad av Adobe Captivate, ett eLearning-innehållsförfattningsverktyg. Det lagrar en serie bilder, som var och en kan innehålla statiskt och dynamiskt innehåll. CP-filer kan innehålla skärminspelningar och Flash-inbäddat innehåll.

Mer information

CP-filer används vanligtvis för att utveckla interaktiva eLearning-produkter i ett Flash-format. Exempel på produkter inkluderar programvarusimuleringar och produktdemonstrationer.

OBS! Captivate version 5 introducerade filen .CPTX , som nu används som standard i programvaran. Version 5 kan fortfarande öppna äldre CP-filer.

Program som öppnas CP filer
Windows
Adobe Captivate
Macintosh
Adobe Captivate

Om CP filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil cp-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Captivate Source File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.