Hemsida : Filtillägg : .crd Fil

.crd Fil

Filtyp 1Guitar Tabs

Utvecklare N/A
Kategori Diverse filer
Format Text

Vad är CRD file?

Inkluderar sångtext med matchande gitarrkord och flikar.

Program som öppnas CRD filer

Filtyp 2Windows CardSpace File

Utvecklare Microsoft
Kategori Diverse filer
Format Binary

.CRD alternativnummer 2

Fil skapad av Windows CardSpace, en applikation som används för att hantera digitala identiteter; innehåller personlig eller företagsinformation, t.ex. namn, adresser och telefonnummer; innehåller också en digital signatur som identifierar personen eller verksamheten.

Mer information

Med Windows CardSpace-kort kan användarna ha ett "virtuellt ID" för att säkert logga in på webbplatser. Ett enda kort kan användas för att komma åt flera webbplatser. När du skickar ett kort till en webbplats skickas inte personlig information om den inte uttryckligen är godkänd av användaren. Istället skickas endast den digitala signaturen för att identifiera användaren.

CardSpace-kort kan utfärdas från en hanterad kortleverantör, till exempel ett företag eller en organisation. Dessa kort kallas Managed Information Card-filer. Företag använder dessa för att verifiera och validera enheter inom företaget.

CRD-filer kan endast användas av webbplatser och andra online-enheter som stöder Windows CardSpace-kort.

OBS! CRD-filer användes också av äldre versioner av Windows, före Windows 95. Dessa filer har ett annat format än moderna CRD-filer, men kan fortfarande öppnas av AZZ Cardfile-programmet.

Program som öppnas CRD filer

Om CRD filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil crd-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Windows CardSpace File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hälsningar! Vilket roligt tillägg är .crd! Hur fungerar det för att se sångtexter? Jag googlade på dess användning på grund av att det dyker upp i min Windows för kontaktändamål. Men jag hade aldrig kunnat föreställa mig att det skulle ha så mångsidiga användningsområden som musik. Jag uppskattar din förklaring av .crd-filer som används av Windows CardSpace-programmet. Det är uppfriskande att läsa hur dessa program fungerar för att kategorisera kontakter som privatpersoner eller företag. Jag försökte öppna en av dessa filer med det inbyggda programmet och det fungerade utmärkt! Är alla mina ID-uppgifter sparade på detta sätt? Betyder det att om någon kopierar dessa filer från min dator kan de få kännedom om alla dessa värdefulla uppgifter? Tack för din tid och den fantastiska artikeln.