Hemsida : Filtillägg : .cls Fil

.cls Fil

Filtyp 1LaTeX Document Class File

Utvecklare N/A
Kategori Diverse filer
Format Text

Vad är CLS file?

Arkiv som skrivs i LaTeX, ett dokumentmallningsspråk som ofta används för uppsättning av akademiska papper; lagrar en klass med en fördefinierad typkonfiguration som kan importeras till ett .TEX dokument; används för att lagra mallar för artiklar, blanketter och andra typer av dokument.

Mer information

Klassfiler hjälper användarna att skapa dokument med samma stil och struktur. Till exempel kan en vetenskaplig tidskriftsutgivare distribuera en CLS-fil för att skicka in författare så att alla artiklar visas i publikationen.

LaTeX-programvaruinstallationer innehåller vanligtvis vissa CLS-filer som kan användas som dokumentmallar.

Program som öppnas CLS filer
Windows
TeXworks
TeXnicCenter
Texmaker
proTeXt
MiKTeX
Linux
TeXworks
Texmaker
Macintosh
TeXworks
Texmaker
LyxMac
TeXShop

Filtyp 2Program Class File

Utvecklare N/A
Kategori Utvecklarfiler
Format N/A

.CLS alternativnummer 2

Innehåller "objekt" som refereras av källkoden för ett eller flera program i ett program för programprogrammering; kan definiera funktioner, variabler eller olika datatyper.

Mer information

Sparade i ett Visual Basic Project ( .VBP fil), men sparas ofta som en separat fil under programutveckling. Kompilerad till programmet under programvaruprocessen.

Program som öppnas CLS filer
Windows
Microsoft Visual Studio

Om CLS filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil cls-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Program Class File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hej! Jag försöker skriva min nyaste översikt med LaTeX och eftersom jag är ny i programmet var jag inte säker på vad .cls-filer används till. Tack för din förklaring av detta tillägg! Som jag förstår fungerar det ungefär som en Microsoft Word-mall, eller hur? Det verkar vara ett utmärkt sätt för förlag som Elsevier att distribuera sina anpassade mallar till skribenterna. För att testa dem laddade jag ner en mall från detta förlag och öppnade den med programmet LyX/Mac. Det fungerade perfekt och jag kunde börja skriva min översikt utan problem. Jag läste också mer om hur den används av Visual Studio och fann att den är ett utmärkt sätt att definiera specifika rutiner mellan program. Tack för att du upplyste mig! Hälsningar