Hemsida : Filtillägg : .cxt Fil

.cxt Fil

Filtyp 1CX-Programmer Project Text File

Utvecklare OMRON
Kategori Utvecklarfiler
Format Text

Vad är CXT file?

Projektfil skapad av CX-Programmer, en PLC programmeringsapplikation som ingår i OMRONs CX-One-paket; sparar ett utvecklingsprojekt i ett vanligt textformat och innehåller användarprogram och dataparametrar.

Mer information

Det inbyggda sparaformatet för CX-Programmer-projekt är .CXP -formatet, som använder filkomprimering. CXP-filer används vanligare än CXT-filer.

Program som öppnas CXT filer
Windows
OMRON CX-One

Filtyp 2Director Protected Cast File

Utvecklare Adobe Systems
Kategori Data filer
Format N/A

.CXT alternativnummer 2

Cast fil eller objekt, som används av direktören, ett verktyg för multimediaförfattande sparas i ett skyddat format som inte kan redigeras tillåter direktörsobjekt att delas mellan flera användare utan att ändras.

Mer information

Adobe Director 11 var den första versionen av direktören som släpptes efter att Adobe förvärvade Macromedia. Nyare versioner av direktören sparar skyddade gjutna filer som .CCT files.

Program som öppnas CXT filer
Windows
Adobe Director
Macintosh
Adobe Director

Om CXT filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil cxt-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Director Protected Cast File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.