Hemsida : Filtillägg : .db3 Fil

.db3 Fil

Filtyp SQLite Database File

Utvecklare SQLite
Kategori Database Files
Format Binary

.DB3 alternativnummer

Databasfil skapad av SQLite, ett lätt, självständigt databasprogram som skapar databaser med vanliga filer. innehåller databasstrukturen såväl som dataposter; används för att lagra och hämta strukturerad data med hjälp av SQL.

Mer information

En vanlig SQLite DB3-fil är PalmDatabase.db3, som lagrar personlig information på Palm Pre, inklusive kontakter, kontouppgifter och samtalsloggar.

Program som öppnas DB3 filer
Windows
SQLite
Aryson SQLite Viewer
Linux
SQLite
Macintosh
SQLite

Om DB3 filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil db3-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen SQLite Database File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hej, författare. Tack för att du använder ett lättförståeligt språk på din webbplats. Att förstå vad filtillägget .db3 gör var mycket lättare än jag hade trott. Det finns många olika databasfiler och jag kan fortfarande inte bestämma mig för vilken jag ska använda. Det som gör att jag är mer benägen att välja DB3-filer är att de är lätta och självständiga. Den del där det står att de lagrar strukturen och posterna hjälper mig också. Vi har precis börjat använda SQLite-programmet och jag är inte bekant med många av dess funktioner. Tack för att du pekar ut en gemensam fil. Det får användaren att förstå hur DB3-filen fungerar och vilken typ av information som lagras. Om Viewer inte kan redigera dem, varför betalas den då efter den kostnadsfria provperioden? Tack!