Hemsida : Filtillägg : .qdf Fil

.qdf Fil

Filtyp 1Quicken Data File

Utvecklare Intuit
Kategori Data filer
Format N/A

Vad är QDF file?

Finansiellt dataformat som används av Quicken Personal Finance-programvara för Windows; sparar konton, transaktioner, portföljer och balansinformation.

Mer information

QDF-filen är den primära datafilen som sparas av Quicken. Andra relaterade ".q **" -filer kan återskapas med Quicken så länge QDF är giltigt.

Program som öppnas QDF filer
Windows
Intuit Quicken for Windows
Macintosh
Intuit Quicken for Mac

Filtyp 2Quadro Design File

Utvecklare Quadro
Kategori Inställningsfiler
Format N/A

.QDF alternativnummer 2

En QDF-fil innehåller en design som används av Quadro, ett program som tillåter användare att designa och bygga speluppsättningar, kartor och mer. Den lagrar en design som innehåller komponenter, t.ex. rör, paneler och kontakter som utgör strukturen. QDF-filer används för att skapa en mängd olika objekt, t.ex. spelgrupper, pooler, kartor och lokomotiv.

Mer information

QDF-fil öppnad i Quadro

För att öppna en QDF-fil i Quadro, välj bara Arkiv → Öppna .... För att spara en QDF-fil i Quadro, välj Arkiv → Spara eller Spara som ....

QDF-filen används för att spara en modell byggd av en användare i Quadro som kan stängas och öppnas igen för vidare redigering. Efter att ha slutfört designen skriver användaren ut designen och bygger den med nödvändiga Quadro-komponenter.

OBS! Du kan skapa QDF-filer från början eller ändra en av de QDF-mallar som är tillgängliga för nedladdning från modelldatabasen på Quadros webbplats.

Program som öppnas QDF filer
Windows
Quadro

Filtyp 3Label Matrix Label Design

Utvecklare TEKLYNX
Kategori Sidlayout-filer
Format N/A

.QDF alternativnummer 3

Etikett utformad med etikettmatris, ett program för utformning av streckkod, överensstämmelse och RFID-etiketter; kan innehålla text, bilder, former och streckkoder; kan skapas från början eller från en mall för etikettdesign.

Program som öppnas QDF filer
Windows
TEKLYNX Label Matrix

Filtyp 4Snapform File

Utvecklare Ringler Informatik
Kategori Data filer
Format N/A

.QDF alternativnummer 4

Dokument eller elektronisk form skapad med Snapform Designer; sparar data i ett vektorbaserat format som kan zooms och skrivas ut utan att förlora kvalitet; kan också innehålla formulärfält som kan fyllas i av användaren; liknar .PDF formatet, men använder proprietär Ringler Snapform-formatering.

Mer information

Snapform är tillgängligt för Windows, Macintosh och Linux-plattformar.

Program som öppnas QDF filer
Windows
Ringler Informatik Snapform Designer
Ringler Informatik Snapform Viewer
Linux
Ringler Informatik Snapform Designer
Ringler Informatik Snapform Viewer
Macintosh
Ringler Informatik Snapform Designer
Ringler Informatik Snapform Viewer

Om QDF filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil qdf-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Snapform File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hälsningar! Jag har länge velat använda Intuit Quicken för min personliga ekonomi. Jag laddade ner det och installerade det på min dator utan några problem för några dagar sedan. Jag blev dock fascinerad av de .qdf-filer som jag sparade och ville veta om jag också kunde använda dem i andra kalkylprogram som Excel. Ditt inlägg om detta tillägg var verkligen bra! Jag var inte medveten om att andra filer, t.ex. .q**, också skapades och hänvisades till huvudfilen .qdf. Vad kan dessa filer användas till? Jag är säker på att många som jag kommer att förbättra sin ekonomi genom att använda Quicken. Detta är en utmärkt artikel för att förstå mer om programvarans möjligheter och användningsområden. Tack!