Hemsida : Filtillägg : .dem Fil

.dem Fil

Filtyp 1Video Game Demo File

Utvecklare Valve
Kategori Spelfiler
Format Binary

Vad är DEM file?

En DEM-fil är en spelåterspelningsfil som skapats av olika första persons shooterspel och mest populära av Counter-Strike (stöds av Valve's Source-spelmotor). DEM-filer används för att spela in en spelares perspektiv i ett enda eller multiplayer-spel som sedan kan delas med andra.

Mer information

För att spela en DEM-fil i kontrastrike, lägg den först i katalogen cstrike \ installation. Därefter startar Counter-Strike och öppnar konsolfönstret. Från konsolfönstret skriver du viewdemo demoname, där "demoname" är filnamnet utan ".dem" -tillägget.

DEM-filer används också av Hexen II, Quake och Unreal Tournament. Filerna kan dock bara spelas i spelet där demon skapades.

OBS! DEM-filer skapade av Source-motorspel, till exempel Counter-Strike, kan öppnas i VirtualDub för att spela upp bildramen sekvens och spela in den till andra utmatningsformat, till exempel .AVI . Det finns en storleksbegränsning på 2 GB för AVI-videor skapade av Valves källmotor. Du kan installera Apple QuickTime-komponenten för att koda .H264 codec för att undvika storleksbegränsningen.

Program som öppnas DEM filer
Windows
Epic Games Unreal Tournament
VirtualDub
id Software Hexen 2
Macintosh
Epic Games Unreal Tournament
Valve Counter-Strike

Filtyp 2Digital Elevation Model

Utvecklare USGS
Kategori GIS Files
Format N/A

.DEM alternativnummer 2

Innehåller kartläggningsdata med höjdinformation; används av den amerikanska geologiska undersökningen.

Program som öppnas DEM filer
Windows
ESRI ArcGIS for Desktop
Golden Software Voxler
TatukGIS Viewer
MicroMouse AccuTrans 3D
AutoDesSys formZ
Macintosh
AutoDesSys formZ

Om DEM filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil dem-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Digital Elevation Model, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hej kompis! Jag blev rädd när jag läste att filer kan ha mer än en association. Din artikel om .dem-filer gav mig mycket av den information jag sökte. Min pappa gav mig en dator i år och CSGO-spelandet har tagit mycket av min tid i anspråk. Jag var medveten om att spelet hade ett eget återspelningssystem, men jag visste inte vilka filer det var och inte heller hur man fick tillgång till dem. Varenda en av dessa detaljer fanns i ditt inlägg. Att gå in i spelets installationskatalog kan vara lite skrämmande. Men CS är ett av de spel där du måste komma åt den för att ändra vissa saker. Tack för att du påpekade gränsen på 2 GB för utrymme för AVI-filer, jag ska se upp så att jag inte överskrider den. Till nästa gång!