Hemsida : Filtillägg : .dff Fil

.dff Fil

Filtyp 1RenderWare Model File

Utvecklare N/A
Kategori 3D Image Files
Format N/A

Vad är DFF file?

En DFF-fil är en tredimensionell modell som sparas i RenderWare binära strömformat. Den används av olika CAD-program och 3D-spel, till exempel Grand Theft Auto 3 (GTA3). DFF-filer är organiserade i flera sektioner som beskriver geometrin och material som komponerar modellen. Några av sektionerna i DFF-filen är textur, reflekteringsmaterial, modellskinn, beteende av brytbara föremål och speciellt belysningsmaterial.

Program som öppnas DFF filer
Windows
Zanoza ZModeler
RW Analyze

Filtyp 2DSD Audio File

Utvecklare Sony and Philips
Kategori Audio Files
Format Binary

.DFF alternativnummer 2

Ljudfil lagrad i Direct Stream Digital (DSD) format, ett ljudformat som utvecklats av Sony och Philips för Super Audio CD (SACD); lagrar ljudet med en 1-bitars sigma-delta-modulering samplad vid 2,8224 MHz; används för att lagra högkvalitativt ljud för CD-skivor och nedladdningar av digitala musik.

Program som öppnas DFF filer
Windows
Foobar2000
HFX Austria DFF to DSF Converter

Om DFF filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil dff-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen DSD Audio File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.