Hemsida : Filtillägg : .dmf Fil

.dmf Fil

Filtyp 1Geosystem Digitals Map File

Utvecklare Geosystem
Kategori GIS Files
Format Binary

Vad är DMF file?

Kartfil som används av Digitals, en kartläggningsprogramvara som används för att skapa topografiska kartor; innehåller terrängtopologin såväl som ritade former och specifika intressanta platser; används för att publicera kartor för markhantering och urbana kadastrala undersökningar.

Mer information

Digitals kartor stöder också legender, kartografiska symboler, färgattribut och andra funktioner.

Program som öppnas DMF filer

Filtyp 2Delusion Digital Music File

Utvecklare XTracker
Kategori Audio Files
Format N/A

.DMF alternativnummer 2

Ljudspårningsmodul baserad på X-Tracker-formatet; sparas i ett 8 eller 16-bitars monoformat; kan också användas för att lagra instrument eller ljudprover; kan spelas av olika spårningsprogram.

Mer information

DMF-formatet består av flera databit som utgör filen. Dessa inkluderar DDMF (formatidentifieraren), INFO (filinformation), CMSG (låtmeddelande), SEQU (sequencerorder), PATT (mönsterdata), INST (instrumentdata), SMPI (provinformation), SMPD (provdata) , SMPJ (provhopppositioner) och ENDE (slutet på filmarkören).

Program som öppnas DMF filer
Windows
FMJ-Software Awave Studio
OpenMPT
DeliPlayer
StormSky RainbowPlayer
MODPlug Player
Xtracker32
Android
Vitamin/CAIG ZXTune

Om DMF filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil dmf-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Delusion Digital Music File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.