Hemsida : Filtillägg : .dok Fil

.dok Fil

Filtyp DesktopOK Icons Layout File

Utvecklare SoftwareOK
Kategori Inställningsfiler
Format N/A

.DOK alternativnummer

Layoutfil skapad och använd av DesktopOK, ett gratis program som gör det möjligt för användare att spara och återställa placeringen av ikoner på skrivbordet. lagrar layouten på skrivbordsikoner och kan även innehålla datum, tid och upplösning av layouten.

Mer information

DesktopOK är ett enkelt, lättviktsprogram som inte behöver installeras. DOK-filen är den enda filen som stöds av programmet. Du kan välja att automatiskt spara filen, hur filen heter och antalet filer som ska skrivas över för varje upplösning när du lagrar DOK-filen.

Du kan spara en layout som en DOK-fil genom att välja "DesktopOK" från menyn och välja "Icon's-Layout save as .dok". Du kan ladda en DOK-fil genom att välja "DesktopOK" från menyn och klicka på "Ikon-Layout-belastning från .dok".

Program som öppnas DOK filer

Om DOK filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil dok-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen DesktopOK Icons Layout File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.