Hemsida : Filtillägg : .ds Fil

.ds Fil

Filtyp 1DAZ Studio 1/2 Script

Utvecklare DAZ Productions
Kategori 3D Image Files
Format Text

Vad är DS file?

Enkel textskript som används av DAZ Studio, en 3D-modelleringsapplikation; innehåller instruktioner som automatiserar programfunktionalitet; kan fungera som ett makro för att köra vanliga uppgifter eller kan innehålla anpassad kod som utökar mjukvarans funktionalitet; ofta används för att använda teckenmorphs eller modellinställningar och för att arbeta med import och export filformat.

Mer information

Obs! DS-filer används av DAZ Studio 1 och 2, men är fortfarande kompatibla med DAZ Studio 3. Den ursprungliga skriptförlängningen för DAZ Studio 3 och senare är .DSA .

Program som öppnas DS filer
Windows
DAZ 3D DAZ Studio
Macintosh
DAZ 3D DAZ Studio

Filtyp 2LMMS DrumSynth File

Utvecklare LMMS
Kategori Audio Files
Format Binary

.DS alternativnummer 2

Ljudprov som används av LMMS (Linux MultiMedia Studio), ett gratis musikskapande program; kan laddas i LMMS DrumSynth, som spelar upp sekvenser av trumprover.

Mer information

DS-filer sparas i ett förlustfritt men kompakt format och används specifikt av DrumSynth-funktionen. LMMS kan också ladda flera andra typer av provformat till ljudspår, inklusive .WAV , .AIF , .OGG och .MP3 files.

Program som öppnas DS filer
Linux
LMMS

Filtyp 3TWAIN Data Source

Utvecklare N/A
Kategori Executable Files
Format N/A

.DS alternativnummer 3

Anger ett kommunikationsgränssnitt mellan en dator och en skanner med TWAIN-kompatibel skanningsprogramvara

Program som öppnas DS filer
Windows
Adobe Photoshop
Runs itself within scanning software such as Adobe Photoshop
Macintosh
Adobe Photoshop
Runs itself within scanning software such as Adobe Photoshop

Filtyp 4Furcadia DragonSpeak File

Utvecklare Furcadia
Kategori Spelfiler
Format Text

.DS alternativnummer 4

Spelskript som används av Furcadia, ett 2D multiplayer online-spel som ligger i en fantasivärld av drömmar; sparas som en del av en dröm (ett spel .MAP file) och innehåller skripthändelser som inträffar under drömmen; kan redigeras med DragonSpeak Editor (DSEditor.exe) som ingår i Furcadia.

Mer information

DS-filer använder ett vanligt textformat och kan ses med vilken textredigerare som helst.

Program som öppnas DS filer
Windows
Furcadia

Om DS filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil ds-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Furcadia DragonSpeak File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hej! Jag har varit Mac-användare i flera år, men jag har aldrig frågat mig vad .ds_store-filerna används till (eller ens om de finns). Tack vare dig och ditt fantastiska inlägg vet jag det nu! Av vad jag förstår så används dessa filer bara för att lagra information om mappars utseende? Hur gör den det? Jag såg att de kan bli synliga när de kopieras. Finns det någon fördel med att de är osynliga? Att läsa din artikel gjorde mig nyfiken och jag försökte kopiera en mapp till en Windows-dator och jag kunde se denna fil! Jag kunde inte öppna den, men jag tyckte att det var roligt att de fanns. Tack vare din artikel vet jag dock att jag kan radera dem utan problem. Tack.