Hemsida : Filtillägg : .dpb Fil

.dpb Fil

Filtyp 1DataPilot Backup File

Utvecklare Susteen
Kategori Backup filer
Format Binary

Vad är DPB file?

Fil skapad av DataPilot, ett program som används för att överföra mobiltelefondata till datorn; kan lagra kontakter, textmeddelanden, bilder, videor och annan mobiltelefondata; används för att synkronisera en telefon med datorn kan vara lösenordsskyddad.

Program som öppnas DPB filer

Filtyp 2DVD Profiler Backup File

Utvecklare Invelos Software
Kategori Data filer
Format Binary

.DPB alternativnummer 2

Backup-fil skapad av DVD Profiler, ett program som används för att spåra information om personliga DVD-samlingar; sparar en säkerhetskopia av DVD-databasen och innehåller diskografiinformation, boxbilder, användaranteckningar och annan data; kan vara en fullständig säkerhetskopia eller en partiell säkerhetskopia som endast innehåller användardefinierade data.

Mer information

För att skapa en säkerhetskopia, välj Arkiv → Backup Database .... För att återställa en säkerhetskopiering, välj Arkiv → Återställ databas ....

Program som öppnas DPB filer

Filtyp 3FaxMaster Document

Utvecklare N/A
Kategori Diverse filer
Format N/A

.DPB alternativnummer 3

Faxdokument som skapats av FaxMaster, ett äldre Windows fax / OCR-program.

Program som öppnas DPB filer
Windows
Caere FaxMaster

Om DPB filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil dpb-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen FaxMaster Document, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.