Hemsida : Filtillägg : .drf Fil

.drf Fil

Filtyp 1VIZ Render File

Utvecklare Autodesk
Kategori 3D Image Files
Format Binary

Vad är DRF file?

Diskret Render Format (DRF) fil skapad av VIZ Render, ett program som ingår i äldre versioner av Autodesk Architecture; sparar en gjord bild av byggnader eller andra modellerade strukturer; kan öppnas i 3ds Max, men kan endast skapas av VIZ Render.

Mer information

Efter att ha öppnat en DRF-fil i 3ds Max måste du spara den som en .MAX -fil eftersom det inte stöds att spara DRF-filer.

Program som öppnas DRF filer
Windows
Autodesk 3ds Max

Filtyp 2Dynojet Run File

Utvecklare Dynojet Research
Kategori Data filer
Format Binary

.DRF alternativnummer 2

Datafil skapad av Dynojet fordonsdiagnostikverktyg; sparar bilinformation från ett diagnostiktest; får lagra hästkraften, lufttemperaturen, fuktigheten, absolut tryck och fordonsmodelldata; används för att gradera fordonsdiagnosinformation.

Mer information

DRF-filer kan ses med WinPEP (Windows Performance Evaluation Program), som tidigare kallades Dynojet RunViewer.

Program som öppnas DRF filer

Filtyp 3Delphi Resource File

Utvecklare Embarcadero Technologies
Kategori Utvecklarfiler
Format N/A

.DRF alternativnummer 3

Tillfällig fil skapad av Delphi, ett program för programmeringsutveckling och IDE; sparar information om paketkrav när ett projekt sammanställs med paket används under mjukvaruuppbyggnadsprocessen.

Mer information

DRF-filer refereras ibland i Delphi-felmeddelanden när ett program inte kan hitta eller skapa filen i en tillfällig plats. För att åtgärda detta kan du eventuellt återskapa programmet eller se till att det tillfälliga läget är tillgängligt.

Program som öppnas DRF filer
Windows
Embarcadero Delphi

Om DRF filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil drf-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Delphi Resource File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.