Hemsida : Filtillägg : .max Fil

.max Fil

Filtyp 13ds Max Scene File

Utvecklare Autodesk
Kategori 3D Image Files
Format Binary

Vad är MAX file?

En MAX-fil är en tredimensionell scenfil skapad av 3ds Max, en 3D-modellerings-, animations- och reningsapplikation. Det kan innehålla flera modeller som innehåller trådramar, texturer, ljus effekter, skuggning, animering och andra 3D-designelement.

Mer information

MAX-filer används för att utveckla professionell grafik för spel, film och tv. 3ds Max tillåter dig att exportera MAX-filen till många olika format, inklusive .FBX , .AI , .DWG , .DXF , .IGS , .SAT , .STL och många andra.

OBS: 3ds Max var tidigare känt som 3D Studio MAX, som också sparade scener med ".max" -tillägget. Du kan fortfarande exportera scener till .3DS filer i den senaste versionen av 3ds Max-programvaran.

Program som öppnas MAX filer
Windows
XnViewMP
Autodesk 3ds Max
Okino Computer Graphics PolyTrans
Linux
XnViewMP
Macintosh
XnViewMP

Filtyp 2OmniPage Scanned Document

Utvecklare Nuance Communications
Kategori Sidlayout-filer
Format N/A

.MAX alternativnummer 2

Skannad bild eller textdokument som sparas av OmniPage-skanningsprogramvara; känner igen tecken och ord och upptäcker sidlayoutinformation med hjälp av OCR-programvara.

Mer information

OmniPage utvecklades tidigare av ScanSoft, som förvärvades av Nuance Communications, Inc.

Program som öppnas MAX filer
Windows
Nuance OmniPage
Nuance PaperPort
Linux
Maxview
Macintosh
Nuance OmniPage Pro X

Filtyp 3Action Replay Max Save File

Utvecklare Datel
Kategori Spelfiler
Format Binary

.MAX alternativnummer 3

Sparade fil skapad av Datels Action Replay MAX, ett PlayStation 2 (PS2) -program som används för att tillämpa fuskar på PS2-spel och skapar PS2-sparar. innehåller det sparade tillståndet för ett PS2-videospel kan sparas på en hårddisk eller överföras till en dator med en USB-flash-enhet.

Mer information

MAX-filer kan öppnas direkt på PlayStation 2 med hjälp av Memory Manager på PS2 Action Replay MAX-skivan.

Program som öppnas MAX filer

Filtyp 4PaperPort Scanned Document

Utvecklare Nuance Communications
Kategori Raster bildfiler
Format N/A

.MAX alternativnummer 4

Bild importerad via skanner eller skapad av ScanSoft PaperPort-skanningsprogramvara; sparas i ett proprietärt format som används av ScanSoft-programvaran.

Mer information

OBS: ScanSoft är nu en del av Nuance Communications, Inc.

Program som öppnas MAX filer
Windows
Nuance OmniPage
Nuance PaperPort
Linux
Maxview
Macintosh
Nuance OmniPage Pro X

Om MAX filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil max-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen PaperPort Scanned Document, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hej! Jag ville att mina elever skulle lära sig mer om .max-tillägget innan de börjar använda Autodesk 3ds Max. Det här var precis den artikel som jag letade efter. Tack för att du förklarar inte bara innehållet som dessa filer kan ha vid rendering utan även deras användningsområden. Jag är säker på att mina elever kommer att känna sig inspirerade av att veta att proffs använder dem för spel, film och tv! Jag hoppas dock att de inte blir förvirrade och läser mer om de andra användningsområdena för detta tillägg. När de får reda på att den används för att tillämpa fusk i PS2-spel kommer de troligen att försöka göra detta. Hur som helst, tack för ett så komplett inlägg om .max-filer och alla deras användningsområden! Hälsningar