Hemsida : Filtillägg : .dxl Fil

.dxl Fil

Filtyp 1Domino XML Language File

Utvecklare IBM
Kategori Database Files
Format XML

Vad är DXL file?

XML-databasfilen skapad för Lotus Domino, en företagsnivå för affärssamverkan kan lagra data från en Lotus Domino-databas samt scheman, designelement, visningar, formulär och dokument; tillhandahåller ett export- och utbytesformat för databasen.

Mer information

Domino XML Langauge-filer tillåter användare att lägga till data och strukturella komponenter i databasen med XML.

Program som öppnas DXL filer
Windows
gVim
Microsoft XML Notepad
Linux
Vim
IBM Domino
IBM Lotus Domino Designer

Filtyp 2Rational DOORS Script

Utvecklare IBM
Kategori Executable Files
Format Text

.DXL alternativnummer 2

Skript som skrivs i Rational DOORS Extension Language (DXL), ett programmeringsspråk som är skrivet för att automatisera och utöka funktionaliteten hos Rational DOORS; använder syntax som liknar C- eller C ++-talen; kan redigeras med någon textredigerare eller med DXL-interaktionsfönstret i Rational DOORS (Verktyg → Redigera DXL).

Mer information

Rational DOORS är ett kravhanteringsverktyg som används för samarbete under insamlings- och spårningsprocessen.

Program som öppnas DXL filer

Om DXL filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil dxl-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Rational DOORS Script, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hej! Jag har forskat lite om programvara för företagssamarbete och snubblade över Domino. Din förklaring om .dxl-filer hjälpte mig att förstå att alla filer som passerar genom denna plattform omvandlas till denna typ av tillägg för att lagras i databasen. Jag undrade bara om det fanns några komprimeringsproblem eller om formaten ändrades när man använde .dxl-filer. Jag försökte titta på dessa filer med Microsoft Notepad och såg att den använde XML. Därför antar jag att .dxl är användbart för att lägga till mer information i företagsdatabaser. Tack för informationen.