Hemsida : Filtillägg : .eap Fil

.eap Fil

Filtyp 1Enterprise Architect Project

Utvecklare N/A
Kategori Data filer
Format N/A

Vad är EAP file?

Projektfil för Enterprise Architect, ett CASE (Computer Assisted Software Engineering) verktyg för design och konstruktion av mjukvarusystem; stöder UML 2.0 specifikationen.

Program som öppnas EAP filer

Filtyp 2Adobe Photoshop Exposure File

Utvecklare Adobe Systems
Kategori Inställningsfiler
Format Binary

.EAP alternativnummer 2

Inställningsfil som används av Adobe Photoshop, ett bildredigeringsprogram; lagrar exponering, förskjutning och gammakorrigeringsvärden som används för att göra justeringar av bilder; vanligen används för att korrigera överexponering eller underexponering fotograferingsfel i digitala foton.

Mer information

Exponeringsinställningarna kan ändras med hjälp av exponeringsfönstret i Photoshop, som kan öppnas genom att välja Bild → Justeringar → Exponering .... Photoshop CS5 innehåller några förinstallerade EAP-filer i / Förinställningar / Exponering / katalog:

Program som öppnas EAP filer
Windows
Adobe Photoshop
Macintosh
Adobe Photoshop

Om EAP filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil eap-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Adobe Photoshop Exposure File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.