Hemsida : Filtillägg : .eml Fil

.eml Fil

Filtyp E-Mail Message

Utvecklare Microsoft
Kategori Textfiler
Format Text and Binary

.EML alternativnummer

En EML-fil är ett e-postmeddelande som sparas av ett e-postprogram, till exempel Microsoft Outlook eller Apple Mail. Den innehåller innehållet i meddelandet, tillsammans med ämnet, avsändaren, mottagaren och meddelandets datum. EML-filer kan också lagra en eller flera bifogade bilagor, vilka är filer som skickas med meddelandet.

Mer information

EML-filen öppnas i Microsoft Mail

Du kan importera EML-filer i olika e-postprogram, t.ex. Microsoft Outlook, Apple Mail , och Mozilla Thunderbird. Du kan också öppna EML-filer i Internet Explorer eftersom de formateras som .MHT files. Du kan ändra .eml-filtillägget till .mht och öppna det direkt i Internet Explorer. EML-filer kan också öppnas i Internet Explorer med hjälp av Microsoft Exchange Server Outlook WebAccess-klienten.

Eftersom EML-filer delvis sparas i vanligt textformat kan du öppna dem med hjälp av en textredigerare, till exempel Microsoft Anteckningsblock och Apple TextEdit. Du kan dock behöva ändra .eml-filtillägget till .txt.

Om du försöker öppna en EML-fil i Outlook Express och inte kan, kan du prova följande:

Program som öppnas EML filer
Windows
Microsoft Internet Explorer
Microsoft Outlook
Encryptomatic Message Viewer Lite
Mozilla Thunderbird
Microsoft Outlook Express
Microsoft Windows Live Mail
Novell GroupWise
Microsoft Edge
Perion IncrediMail
Linux
Mozilla Thunderbird
Macintosh
Microsoft Outlook
Mozilla Thunderbird
Microsoft Outlook Express
Microsoft Outlook 2016
Apple Mail
iOS
Kupon.BG Klammer 3

Om du använder en Mac

Högerklicka på valfri EML-fil och välj Egenskaper i menyn som visas. Klicka på Ändra i fönstret som öppnas, välj din favorit e-postklient (t.ex. Microsoft Outlook eller Mail) och klicka OK för att spara ändringarna. Om ditt favorit e-postprogram inte visas i listan över tillgängliga applikationer, klicka på knappen Bläddra längst ned till höger och välj manuellt sökvägen till programvaran (t.ex. C:> Programfiler> Windows Live> Mail> wlmail.exe för Windows Live Mail).

Vid den här tiden kan du öppna EML-filer genom att dubbelklicka på deras ikoner och importera dem individuellt till din e-postklient genom att välja lämpligt objekt i verktygsfältet (t.ex. Kopiera till). Alternativt, om du använder applikationer som Windows Live Mail eller Windows Mail, kan du dra och släppa EML-filerna direkt i mapparna där du har lagrat dina e-postmeddelanden (de som anges i sidofältet till vänster).

Observera att i Windows använder EML-filer samma format som MHT-filer, så att de också kan öppnas med Internet Explorer. För att göra detta ersätter du helt enkelt .eml-filändelsen med .mht. Sedan, genom att klicka på filen efteråt, bör du kunna se innehållet direkt i din webbläsare. Om du inte vet hur du ändrar filändelsen, ta en titt på min handledning om hur du ändrar filtillägget.

Om du behöver importera ett stort antal meddelanden i EML-format, rekommenderar jag dig att lita på Mozilla Thunderbird som är gratis, öppen källkod, plattform (det är kompatibelt med Windows, Mac OS X och Linux) men ovan alla kan räkna med utmärkta gratis tillägg som gör att du enkelt kan importera och exportera e-postmeddelanden i applikationen.

För att ladda ner Thunderbird på din dator, klicka här för att ansluta till programmets webbplats och klicka på den gröna gratis nedladdningsknappen mitt på sidan som visas för dig och vänta tills nedladdningen är klar.

Därefter, om du har en dator med Windows installerat, startar du installationsprogrammet för programvara (Thunderbird Setup xxx.exe) och slutför installationen genom att först klicka på Ja och sedan på Nästa två gånger i rad, Installera och slutför. Om du använder en Mac är installationsproceduren ännu enklare: du måste bara öppna dmg-paketet som du laddade ner från programmets webbplats och dra Thunderbird-ikonen till applikationsmappen i OS X.

Nu måste du starta Thunderbird, konfigurera ditt e-postkonto i programvaran och fortsätta installera tillägget som gör det möjligt att importera EML-filer i bulk.

Om EML filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil eml-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen E-Mail Message, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
God morgon! Det är vansinnigt vad någon kan hitta på sin dator. Det fanns många filer med konstiga tillägg på min. Jag forskade mer om dem och hittade ditt inlägg om .eml-filer. Det är intressant hur Outlook och Apple Mail använder dem. Jag skulle ha trott att Microsoft eller Apple utvecklat sina egna med andra funktioner. Även om det var en häftig upptäckt att meddelandet, ämnet, avsändaren och mottagaren lagras här. Vilken är den maximala storleken på en e-postbilaga som kan lagras i en EML-fil? Av alla filtyper för e-postmeddelanden, vilken är den bästa? Det är intressant vilka små steg som måste följas för att spara e-postmeddelanden med det här formatet i appen Apple Mail. Fortsätt med det goda arbetet!