Hemsida : Filtillägg : .mht Fil

.mht Fil

Filtyp MHTML Web Archive

Utvecklare N/A
Kategori Webfiler
Format Binary

.MHT alternativnummer

Webbarkiv sparat med Internet Explorer; formateras med MIME HTML eller "MHTML", vilket sparar HTML, bilder och andra mediefiler i en enda fil. kodad med .MIME kodning.

Mer information

De flesta webbsidor som visas i en webbläsare innehåller bara HTML- och referensbilder och andra mediefiler som finns lagrade i andra kataloger på servern. Eftersom alla filer är kodade i en enda fil i ett MHTML-dokument, används ofta MHT-filer för att arkivera webbsidor.

OBS! Microsoft Word kan spara och öppna MHTML-webbarkiv.

Program som öppnas MHT filer
Windows
Opera
Microsoft Internet Explorer
Mozilla Firefox
Google Chrome
Microsoft Excel
Microsoft Word
Kingsoft Writer
Microsoft Edge
WizBrother WizHtmlEditor
Terra Informatics BlockNote.Net
Microsoft PowerPoint
Linux
Opera
Mozilla Firefox
Google Chrome
Android
Google Chrome
Macintosh
Opera
Mozilla Firefox
Google Chrome
Microsoft Word for Mac
Microsoft Excel for Mac
Microsoft PowerPoint for Mac
iOS
Google Chrome

Om MHT filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil mht-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen MHTML Web Archive, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hälsningar! Tack för en så insiktsfull artikel om .mht-tillägget. Jag visste inte att jag kunde spara informationen på en webbsida med bilder och alla dess resurser i en enda fil. Varför är tillägget vanligare .mhtml? Det är bra att utforskare som Chrome eller Explorer tillåter att sidorna exporteras i detta format! Jag försökte skapa en fil med Chrome och senare öppna den med Opera. Det fungerade perfekt! Jag önskade bara att andra utforskare som Mozilla eller Safari också tillät öppning av sådana filer. Jag är säker på att det här verktyget är utmärkt för att spara och dela webbsidor med andra! Tack för en så bra artikel!